FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 934
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Trilulilu.ro cel mai accesat site de catre utilizatorii din Romania.

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Trilulilu.ro cel mai accesat site de catre utilizatorii din Romania.

 Q:   Intreaba despre Trilulilu.ro cel mai accesat site de catre utilizatorii din Romania.       
Trilulilu.ro cel mai accesat site de catre utilizatorii din Romania. Trilulilu este cel mai bun site romanesc de video-sharing si comunitate unde utilizatorii pot trimite si vizualiza clipuri video, muzica si imagini distractive si de interes. Trilulilu.ro este cel mai accesat site de catre utilizatorii din Romania, dupa hi5.com, si a avut in martie 3.009.029 de utilizatori unici, noua milioane de vizite si 72,3 milioane de afisari.

Materialele video, audio si imaginile sunt impartite in mai multe categorii cum ar fi: Animale; Animatie; Auto-Moto; Blog; Calatorii; Diverse; Divertisment; Evenimente; Film; Haioase; Incredibil; Jocuri; Muzica; Politica; Reclame; Sexy; Sport; Stiri; Tehnologie; TV; Vedete.

Trilililu.ro este un alegerea perfecta pentru persoanele care intr-o pauza, sau dupa o zi de lucru, vor sa se relaxeze ascultand o muzica pe placul lor , vor sa vada un filmulet amuzant sau pentru iubitorii de sport, pot vizioana evenimentul dorit din sportul respectiv. Avantajul este ca filmele, muzica si imaginile pot fi vazute fara ca acestea sa fie download-ate.

Site-ul construit la Cluj are acum aproape 700.000 de utilizatori inregistraţi. Trilulilu este un site care permite incarcarea fisierelor video, audio sau foto de catre utilizatorii inregistraţi. Pachetul de control al firmei care administreaza site-ul, Trilulilu SA Cluj-Napoca, a fost cedat in mai 2008 catre omul de afaceri francez Alexis Bonte, care deţinea deja 10% din afacere, din decembrie 2007.

Potrivit estimarilor facute in momentul preluarii pachetului de 41%, tranzacţia a fost calculata la puţin peste un milion de euro, iar ulterior, conform unei informari a Trilulilu, Bonte a mai investit 300.000 euro in dezvoltarea afacerii. Restul de 49% dintre participaţii sunt imparţite intre directorul general Sergiu Biris, Andrei Dunca, Vlad Gorgan, Dragos Birlea, Bogdan Colceriu si Raluca Rus.

Trilulilu.ro este o alegere buna pentru persoanele de toate varstele, iubitori de filme, muzica si imagine, dar tot odata ei putand sa socializeze online pe diferite teme comune cu alti utilizatori.

By FW Editor


Tag-uri: site, filme, muzicaCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 28 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :