FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 721
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Travian.ro, imaginea romaneasca a unuia dintre cele mai populare jocuri de tip browser din lume

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Travian.ro, imaginea romaneasca a unuia dintre cele mai populare jocuri de tip browser din lume

 Q:   Intreaba despre Travian.ro, imaginea romaneasca a unuia dintre cele mai populare jocuri de tip browser din lume       
Travian.ro, imaginea romaneasca a unuia dintre cele mai populare jocuri de tip browser din lume Travian este fara doar si poate unul dintre cele mai populare jocuri de tip browser din lume. Spre deosebire de multe alte jocuri de acest gen (browser), pentru a jucat Travian ai nevoie de o doza de gandire, de strategie si de multa perseverenta. Multe jocuri browser (in special cele MMO) se concentreaza doar pe perseverenta. Cu cat esti mai mult online si cu cat joci mai mult, cu atat vei avea un caracter mai puternic. In plus, "item mall" sau piata de produse speciale joaca un rol esential.

Travian este diferit. Si aici exista o zona de unde se pot cumpara bonusuri insa acestea nu influenteaza in mod absolut prestatia unui jucator. Un jucator cu o strategie de joc buna poate castiga in fata unui jucator care se bazeaza absolut pe aceste bonusuri iar de aici vine si frumusetea joculu i.
Idea este una destul de simpla si nu foarte originala. Un jucator isi poate alege un trib (romani, daci sau barbari) cu care va juca. Fiecare trib are avantaje si dezavantaje si cateva unitati speciale.

In functie de tribul ales, jucatorul trebuie sa isi adapteze strategia de joc. In momentul in care incepi, esti conducatorul unui mic sat. Trebuie sa iti dezvolti acest sat construind noi cladiri si mine si antrenand o armata capabila sa faca fata oricarui atac. La inceput, fiecare jucator nou se va bucura de o scurta perioada de protectie in care nu poate fi atacat de alti jucatori.

Intreaga strategie Travian se bazeaza pe crearea si intretinerea unei armate redutabile. Foarte importante sunt si aliantele. Un jucator se poate alia cu alti jucatori sub forma unor triburi. Aceste triburi isi pot organiza propria structura erarhica, se pot lupta intre ele sau pot semna pacte de neagresiune. Pe masura ce evoluezi descoperi tot mai multe din complexitatea jocului. Cu cat ai mai multe sate de care sa te ocupi, cu atat jocul devine mai dificil. Fiecare sat necesita timp si rabdare. In acest moment exista jucatori ce detin cateva sute de sate.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, online, strategieCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 25 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :