FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 392
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Susanele.ro - site de divertisment

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Susanele.ro - site de divertisment

 Q:   Intreaba despre Susanele.ro - site de divertisment       
Susanele.ro - site de divertisment Susanele.ro este un site de divertisment, ce contine bancuri,poze, caricaturi etc.

Toate informatiile, date, text, fotografii, sau alte materiale, ce apartin de Susanele.ro, nu pot fi copiate fara acordul scris al partilor implicate.

Susanele.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (total sau partial) cu sau fara o notificare prealabila. Susanele.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau fata de orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Susanele.ro urmeaza campanii publicitare si promotii atat prin bannere afisate pe site cat si prin mailuri trimise catre utilizatorii serviciului Susanele.ro. O data cu inceperea folosirii facilitatilor si serviciilor puse la dispozitie, acordati Susanele.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre Susanele.ro poate fi schimbat de catre Susanele.ro la orice moment cu sau fara notificare prealabila a utilizatorilor.

Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a respectivei companii.

Susanele.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru pierderi sau prejudicii de orice fel, rezultate din astfel de relatii sau rezultate din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare de pe site.

Site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale, aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.

Orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului Susanele.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi.

Recomand acest site tuturor persoanelor, care sunt la serviciu, acasa, sau in oricare alt loc, care au o clipa libera si vor sa se amuze.

By FW Editor


Tag-uri: amuzament, site, pozeCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :