FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,353
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Scorpionul si caracteristicile zodiei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Scorpionul si caracteristicile zodiei

 Q:   Intreaba despre Scorpionul si caracteristicile zodiei       
Decada Scorpionnului (23 octombrie - 21 noiembrie) , in aspectul ei simbolic, reprezinta moartea si inselaciunea. Din punct de vedere alegoric semnifica sarpele din paradis, este mentionat in cartile de geneza ca a ademenit pe Eva si a dus la caderea omului in pacat. De aceea, asa-zisa decadere a omului de punctul echilibrului reprezantat de balanta pana la degradarea naturii si moartea, s-a produs prin inselaciunea Scorpionnului.

Nu este de mirare ca spiritul cercetator primitiv in spirit de represalii, a elaborat acest simbol straduindu-se sa exprime prin el dezaprobarea. Semnul Scorpionnului intruchipeaza organele de procreare ale Marelui Om si, in consecinta, reprezinta sistemul de generare sexual al umanitatii. Este emblema generarii si a vietii, de aceea acesti supusi exceleaza in fertilitatea fluidelor seminale si aceasta corespunde si cu intensitatea dorintei sexuale. O referinta deosebita despre rodnicia acestei zodii se poate gasi in Geneza XXX 10-11, in care Leah, plecand de la nasterea fiului sau Zilfan, exclama: "o ceata de comete foarte aducatoare de rele".

Dupa planisfera erotica Scorpionnul este stapinit de Gad, despre care Iacob pe patul mortii spune: "Gad, ceata ta n-o invingi, dar el omul va trebui sa invinga pana la urma", ceea ce vrea sa sugereze caderea omului de la stadiul de inocenta si puritate pana la multitudinea desfatarilor sexuale si apoi victoria lui finala, ca entitate spirituala asupra demonului materiei.

Acest semn reprezinta aspectul fizic al al atributelor procrearii. El cuprinde misterul sexelor si secretelor vechilor rituri ale falsului. Scorpionnul este cea de-a doua emanatie a apusului Trigonului si este constelatia lui Marte.

Piatra mistica este topazul, reprezinta talismanul natural al acestor supusi. Ziua norocoasa este marti, numerele noi coase 3 si 5. Cea mai buna culoare este rosu inchis. Cele mai bune locuri pentru succes sunt situate aproape de apa. Pe plan intelectual semnul Scorpionnului inseamna generare idei, de aceea supusii semnului poseda o rezerva nesecata de idei si sugestii.

Spiritul lor activ, evolutiv este totdeauna ocupat cu o multime de idei. Au o perceptie ascutita exceleaza ca tehnicieni, chimisti, chirurgi si tot ceea ce tine de migala, dar si de repeziciune. Dau cei mai mari chirurgi si cutitasi de neegalat. La aceasta indemanare mecanica se adauga o forta de viata riguroasa, rodnica, magnetica pe care ei o transmit pe cale simpatica si celor din jurul lor. Aceasta explica de ce fac mare succese unii din ei.

Dorinta sexuala la ei in mod natural este puternica, de unde si potentialul lor pentru exces aceasta directie. Supusii Scorpionnului au personalitate atractiva, puternica, magnetica dinamica, dar este destul de dificil sa-i intelegi din pricina tendintei lor de a fi ascunsi. In conditii obisnuite sunt simpatici si in stare sa influenteze si sa calmeze pe altii. Daca se dezvolta in sens pozitiv, personalitatea lor se va dovedi un factor puternic in eforturile si straduintele lor de a ajunge la succes. Este in avantajul lor ca acea personalitate sa devina expresiva.

De obicei sunt curtenitori, generosi, loiali, simpatici si rabdatori. Cu toate acestea, daca sunt intaratati, nu exista pe lume furie mai mare cat a Scorpionnului. in plus, nu numai ca se infurie, dar devin incapatinati si darji. pot vorbi taios si usturator, risipind tot felul de aprecieri care lezeaza sensibilital lor, cat si a celorlalti. Cand se intimpla asta, ei devin cinici, indaratnici, egoisti, ar trebui sa faca tot ceea ce le sta in putere sa evite manifestari de acest tip de expresie, altfel aceasta poate cauza multora bataie de cap si suparare.

Scorpionnii au acel tip de minte care ii face capabili ca prin efort sa dobandeasca acel grad de autocontrol esential pentru progresul lor. in acest caz ei sunt sinceri si se poate conta pe ei. Prieteni lor vor fi inclinati sa-si puna nadejdea in ei si deseori ii vor chema in ajutor cand sunt in situatia de a infrunta necazuri profesionale sau probleme personale.

Au o putere de de observatie ascutita, au abilitatea de a media lucrurile. Sunt oameni independenti si nu le place sa urmeze parerile colegilor sau ale altora fara o investigatie proprie. Rareori avanseaza singuri in vorbire, o fac numai daca sunt intrebati sau in caz de necesitate urgenta. Daca exista aceasta situatie urgenta, neprevazuta, Scorpionnii gandesc si actioneaza simultan. Tipurile mai sensibile insa isi pot pierde toate firele autocontrolului si devin incapabili de vreo actiune constructiva.

Cei care reactioneaza in acest fel ar trebui sa faca tot posibilul sa-si schimbe atitudinea. Este adevarat ca acestea sunt tipuri mai particulare, care au emotii si sentimente intense. Natura are insa metoda ei de compensare pentru toate lucrurile si natural care in cazul lor, i-a dotat cu multe calitati esentiale ale mintii care, daca sunt bine folosite, le va da puterea de a aplica un control riguros rational asupra emotiilor lor.

Cu ascutimea spiritului lor rar le scapa ceva neobservat. Au abilitatea de a intelege orice cu usurinta; cand nu sunt intaritate simtamintele lor, ei pot judeca valoarea reala a ideilor si a impulsurilor lor. Uneori tipurile mai reflexiv, de supusi Scorpionn pot fi visatori, dar de regula ei isi utilizeaza imaginatia pentru lucruri care pot fi indeplinite. Memoria lor buna se formeaza in special din faptul ca ei dau atentie atat in mod constient, cat si inconstient oricarui detaliu al unei afirmatii sau probleme. Ei au o capacitate destul de buna de exprimare si duc conversatii interesante cand o doresc, dar, de regula, sunt destul de rezervati in pareri si judecati si atunci raspund numai intrebati de altii.

Au tipul de inteligenta care asimileaza cu usurinta ideile, au calitatea de a persevera si de a-si urmari scopul., ceea ce le da posibilitatea de a invinge multe obstacole in viata. Ei nu sunt impulsivi, insa propriile lor emotii joaca un rol important in viata lor. Reactiile personale determinate de simtamintele lor ii fac foarte improprii pentru a judeca probleme si situatii in mod obiectiv. Odata termometru emotional ridicat sunt in stare sa fie foarte directi si cred sincer in ceea ce sustin, atragandu-le atentia asupra acestui lucru, ei nu socotesc ca au gresit si numai cu mare efort ii poti ajuta ca sa-si inteleaga in mod corect greseala. Le poti aplica masuri corective numai dupa ce si-au inteles bine grseala.

Au o facultate activa de inspiratie. Sunt momente cand ideile inspirate tasnesc din mintea lor. Multe din persoanele cele mai agresive din lume, atat femei cat si barbati, sunt Scorpionni. Le place sa lucreze dupa ideii lor, dar si ideile altota le pot recunoaste si sunt capabili sa le aplice si sa le realizeze in fapt. Au o buna perspicacitate in ceea ce priveste natura umana. Aceasta le da capacitatea de a intui adevarul si este dificil sa-i inseli.

Deseori intuitia acestora le da posibilitatea prevederii unor evenimente amenintatoare. Cea mai mare insusire pozitiva a lor este puterea lor de vointa si de decizie. Aceasta calitate le da putinta de a invinge multe obstacole, care vor convinge pe altii sa renunte la drumul ales. Atunci ei vor trebui sa se sileasca sa-si tina forta prin ratiune contra crizelor interne emotionale. Ei pot sa ajunga departe in viata daca vor merge mai direct si vor folosi intelepciunea si energia lor intelectuala. Capul si gatul sunt susceptibile la indispozitii minore.

Ei iubesc lucrurile bune in viata, dar trebuie o grija rezonabila ca sa evite inclinarea pentru mancarurile suculente, uneori dulciuri si foarte adesea alcool. Multe din neplacerile aceste ar fi evitate daca ar respecta aceste indicatii. Din punct de vederefizic au o constitutie destul de robusta, dar nu este recomandat sa o supraliciteze. Daca vor aplica legile moderatiei nu vor avea motive de neliniste asupra sanatatii. insemnul lor este indicat ca o mare placer pentru distractii, stiu sa dea o adinca apreciere artei si lucrurilor frumoase in viata. Le plac calatoriile, dar de obicei obosesc inainte de a ajunge la ele. Natura lor emotional este profunda si intensa si iubesc profund, putin cam agresiv, uneori dominati de instincte pasionale.

Pot fi cei mai buni prieteni, dar si cei mai rai dusmani. Numai cand iubesc cu adevarat ei pot fi extrem de seriosi si foarte devotati fata de persoana iubita. Ei nu sunt intotdeauna siguri de ei in probleme romantice. Odata ce dragostea este trezita in perSoana adorata, cunoscuta si impartasita ei devin fericiti, afectati, magnetici si radiaza personalitate foarte placuta. Este bine de stiut ca fiind extremisti trebuie sa evite a fi nerationali si neintemeiat gelosi si toate pentru ca ei sunt egoisti.

Ei arata o judecat saraca cand sentimentele le scapa din mina. Fara indoiala aceasta ii va conduce la multe neintelegeri si nemultumiri in problemele lor amoroase. Natura afectuoasa, agresiva si pasionala a Scorpionnului are nevoie de manifestare si expresie. Dragostea constituie pentru ei un izvor de inspiratie si progres. Ea ii ajuta sa faca munca interesanta si le stimuleaza dorintele si ambitia pentru perfectiune.

Cand diferitele aspecte planetare se amesteca in mod rezonabil prieteniile lor sunt foarte durabile, fara neintelegeri, ceea ce de obicei haituie relatiile dintre oameni. De asemenea este imposibil in dragoste sa traiesti in exces de gelozie si egoism. Este evident ca supusii Scorpionnului sunt cu mult mai fericiti in casnicie decat singuri, de aceea ei trebuie sa faca atentie asupra trasaturii lor de caracter, care tind sa distruga o adevarata temelie a tuturor lucrurilor pentru care simt interes si de multe ori ajung singuri. Aceasta zodie este cunoscuta ca profilact ca si cu copii care promit. De aceea isi iubesc foarte mult copiii, dar trebuie sa nu fie indulgenti cu ei in unele privinte.

Este atat de necesar, pe cat posibil, ca viata lor sentimentala si familiala sa fie ideala si armonioasa, fiindca problemele familiale joaca rol foarte important in joaca lor. Ei isi doresc o permaneneta ascensiune. Le place foar mult confortul caminului si doresc sa aiba mijloacele necesare sa-l mobileze. Ei se mandresc cu ambianta caminului lor si se straduiesc sa-l faca cat mai atractiv si artistic, calitatea de a fi bune gazde. Sunt de obicei activi, harnici si pe deplin capabili. Sunt ambitiosi, eficienti, constiinciosi si sinceri in eforturile lor. Cand fac ceva doresc s-l faca bine.

Au o fire independenta si nu vor sa simta ca sunt fortati sa faca la ordin unele lucruri. Acest supus este loial, bun de angajat, pe care te poti bizui si demn de incredere. Daca lucreaza pe cont propriu sunt in stare sa-si conduca afaceri cu succes. Talentele lor intelectuale proprii le dau putinta sa sustina propunerile pana le duc la succes. in general, este greu sa spui cu adevarat care este felul de activitate care convine cel mai bine supusilor.

Aceasta formatie trebuie sa fie stabilita de aspectele individuale din tabele cu zilele de nastere, dat fiind ca doua persoane nu sunt identice in toate punctele de vedere. Barbatii si femeile din aceasta zodie pot face tot felul de activitati aproape toti au abilitate pentru afaceri. in asociatie cu altii de obicei ei progreseaza destul de bine mai ales atunci cand nu sunt dominati de altcineva.

Cand sunt tratati cu mult tact, deseori ei isi vor lua raspunderea asupra lor, mai mult decat sunt interesati pentru partea lor. Ei au afinitate naturala pentru probleme financiare. Aceasta nu inseamna ca toti au succes financiar, dar au abilitate sa castige bine prin munca. Desigur ca puterile conservatoare dintre ei vor aduna mari bogatii. Tipurile slabe aduna si ei intr-o oarecare masura, dar sunt inclinati sa fie cheltuitori. Ei pot economisi pentru un anum scop, dar cand vad ceva le place sa cheltuiasca tot. Deci nu sunt capabili sa stringa prea mult bani in cursul vietii.

Multi Scorpionni sunt priceputi sa faca investitii bune. in mare sunt firi speculative, desigur si ei pot avea partea lor de infringeri financiare, dar rareori ajung sa sufere mari necazuri financiare. Pot activa in viata sociala cu destul mult succes. Marele obstacol pentru aceasta este natura lor emotionala. Ei trebuie sa invete, sa inteleaga aceasta si sa-si controleze emotiile si sa evite sa devina darzi si necontrolati in manifestari. Contra invidiei, geloziei si a egoismului trebuie luptatat cu forturi continui.

Ei au forta, vointa si puterea de hotarire ca sa invinga obstacolele, pot atinge culmea datorita succesului financiar daca vor aplica principii conservatoare ale naturii lor sau vor evita impulsurile extravagante.


Tag-uri: horoscop, zodie, marteCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :