FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 270
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Romania si satira politica

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Romania si satira politica

 Q:   Intreaba despre Romania si satira politica       
Romania si satira politica Exista o vorba conform careia populatia poate fi controlata oferindu-i paine si circ. In cazul Romaniei aceasta zicala nu este corecta. Aici populatia poate fi controlata doar oferindu-i circ. In plus, se stie ca romanul stie sa faca haz de necaz. Ceva nu merge bine? Nici o problema. Mai inventam cateva bancuri legate de acea tema, mai facem cateva site-uri de satira, mai lansam un ziar si populatia uita.

Din punct de vedere statistic, Romania detine cele mai multe site-uri de satira si umor. Dintre aceste site-uri, cele mai multe sunt de satira politica. Avand in vedere situatia cu care se confrunta tara in acest moment, hazul de necaz pare putin deplasat.

Sa revenim insa la internet si felul in care umorul este promovat. Crearea unui site de satira este extrem de simpla. Pe de al ta parte, intretinerea acestui site este extrem de anevoioasa. In fiecare zi e nevoie de subiecte noi, de subiecte fierbinti. Utilizatorii trebuie sa gaseasca in permanenta ceva interesant sau se vor orienta catre alte site-uri asemanatoare (nu e greu sa le gasesti).

O simpla tastare a cuvantului "barfe" pe motorul de cautare Google va aduce cateva milioane de rezultate. Marea majoritate sunt site-uri romanesti. Barfe.ro este unul dintre cele mai cunoscute. De fapt, va aparea in primele 5 site-uri de gen la orice cautare pe Google.

Stim cu totii cat de "exigent" este Google atunci cand vine vorba de promovarea unui site si de "asezarea" acestuia pe primele pagini ale motorului de cautare. In momentul in care un site ajunge acolo, acel site are continut. Este o garantie ca acolo vei gasi informatii interesante, ca nu vei fi asaltat de reclame enervante sau ca nu risti securitatea propriului computer in momentul logarii.

Barfe.ro este un site de satira polita. Desigur, exista si alte teme insa cea politica este predominanta. Din pacate, stirile nu par a fi foarte obiective. Mai exista si elementul de complexitate. Unele se sfarsesc pur si simplu fara a avea o concluzie clara. Cele mai multe articole se refera la actuala guvernare si desigur, Gigi Becali. Chiar si asa barfe.ro este bine vazut. Site-ul in sine abia s-a lansat insa a reusit sa stranga un mare numar de utilizatori.

By FW Editor


Tag-uri: stiri, site, politicaCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 18 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :