FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 319
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Realitatea.net site-ul de stiri numarul 1 in Romania!

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Realitatea.net site-ul de stiri numarul 1 in Romania!

 Q:   Intreaba despre Realitatea.net site-ul de stiri numarul 1 in Romania!       
Realitatea.net site-ul de stiri numarul 1 in Romania! REALITATEA.NET este portalul de ştiri numărul 1 din România şi este administrat de F5 - compania new media a grupului Realitatea-Caţavencu. Pe acest site este dedicate exclusiv stirilor iar motto-ul lor este :" site-ul de stiri numarul 1 in Romania". Acest motto a fost ales din mai multe motive.

In primul rand site-ul ofera breaking news – stiri de ultima ora, stiri 24 de ore pe zi, minut cu minut si alte informatii utile din toate domeniile de interes; ceea ce denota promtitudine, eficienta, eficacitate intr-un cuvant profesionalism.

Apoi Realitatea.NET ofera cea mai completa colectie de stiri online, beneficiind de cele mai multe ori de exclusivitate si de materiale produse de cea mai importanta televiziune de stiri din Romania, Realitatea TV, precum si de postu l de radio Realitatea FM. Cu alte cuvinte stirile sunt complete, obiective si pe intelesul tuturor, o alta caracteristica importanta a unui site de stiri care vrea sa fie numarul 1.

In plus, site-ul are o multime de cititori online, care gasesc pe site locul de intalnire pentru dezbateri, zi de zi, portalul avand sectiuni speciale pentru chat in sectiunile: "Anchete", "Martor Ocular", "Sport", "Meteo" sau "Ziare.ro".

La acestea se adaugă show-ul online de opinie si dezbateri "REALITATEA.NET Live!" - moderat de Letiţia Zaharia şi transmis în direct pe REALITATEA.NET/Videochat; si emisiunea "REALITATEA Pe NET" – găzduită de Ionel Lespuc, redactorul-şef REALITATEA.NET, şi difuzată la Realitatea TV, în cadrul jurnalului de ştiri de la ora 21:00.

De asemenea, utilizatorii REALITATEA.NET pot viziona săptămânal şi două producţii web-tv: "Funny pe NET" – emisiune de divertisment prezentată în fiecare vineri de Roxana Nasta; şi "REALITATEA NET Magazin" – primul buletin informativ în format video, prezentat de Ionel lespuc.

Mai mult, vizitatorii au posibilitatea de a rămâne în permanenţă conectaţi la fluxul de ştiri al portalului REALITATEA.NET accesând direct de pe telefonul mobil REALITATEA.MOBI, oricând si oriunde s-ar afla.

Spaţiile publicitare ale portalului REALITATEA.NET sunt administrate de regia de vânzări online, cross-media si neconvenţionale F5 X-Media.

Iata doar cateva din avantajele folosiri acestui site care isi tine utilizatorii correct si bine informati, asta facandu-l cu siguranta "site-ul de stiri numarul 1 in Romania".

By FW Editor


Tag-uri: stiri, video, meteoCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :