FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 797
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Promovare-site.net sau cum sa-ti promovezi site-ul gratuit pe internet.

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Promovare-site.net sau cum sa-ti promovezi site-ul gratuit pe internet.

 Q:   Intreaba despre Promovare-site.net sau cum sa-ti promovezi site-ul gratuit pe internet.       
Promovare-site.net sau cum sa-ti promovezi site-ul gratuit pe internet. In momentul in care pornesti o afacere pe internet, promovarea acelei afaceri se dovedeste a fi cel mai dificil lucru. In primul rand, site-ul tau trebuie sa fie foarte bine optimizat pentru a primi un PR (page rank) cat mai mare.

In al doilea rand trebuie sa iti creezi trafic pe acel site. Pentru a atrage vizitatori trebuie sa iti faci site-ul cat mai cunoscut. Acest lucru implica o promovare agresiva cu numeroase link-uri catre site-ul tau. Poti de asemenea sa platesti pentru spatii publicitare pe site-uri deja consacrate (in special cele cu PR mare).

Cumpararea de spatii publicitare este insa extrem de costisitoare. Promovare-site.net ofera insa o alternativa. Practic, oricine isi poate promova site-ul, gratuit, atata timp cat respecta cateva reguli de baza.

Promovare-site.n et este unul dintre cele mai mari site-uri romanesti de profil si tocmai din aceasta cauza impune mai multe reguli clientilor sai. In primul rand sunt acceptate doar site-uri in limba romana, fara continut imoral, ilegal sau ofensator. Site-ul trebuie sa aiba domeniu propriu (domeniu-site.ro de exemplu) si nu sunt acceptate site-urile cu subdomenii (domeniu-site.subdomeniu.ro). O alta regula respinge site-urile aflate in constructie, incomplete sau cu linkuri catre pagini neterminate. Aceste site-uri nu fac altceva decat sa dauneze imaginii promovare-site.net si implicit, sa ii reduca PR-ul.

Promovare-site.net poate fi vazut ca o buna metoda de a-ti face reclama online fara sa platesti nimic. Respectarea catorva reguli simple este cu siguranta mult mai avantajoasa decat plata a mii si mii de RON pentru cateva spatii publicitare pe marile site-uri romanesti. Tot ce iti trebuie este o idee, un site bine conceput si inscrierea acestui site pe promovare-site.net. Vizitatorii vor incepe sa apara de vreme ce promovare-site.net se bucura de peste 10.000 de vizitatori zilnic.

By FW Editor


Tag-uri: site, promovare, publicitateCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 30 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :