FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 341
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Portalul Studentesc Nr 1 din Romania Evolutie

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Portalul Studentesc Nr 1 din Romania Evolutie

 Q:   Intreaba despre Portalul Studentesc Nr 1 din Romania Evolutie       
Portalul Studentesc Nr 1 din Romania  Evolutie RegieLive.ro este primul portal studentesc privat creat si intretinut de studenti pentru studenti. Pe prima pagina puteti observa motto-ul lor: "Portalul Studentesc Nr 1 din Romania".

Site-ul a aparut din dorinta de a face ceva bun pentru student, cu subiecte care sa ii atraga si sa ii intereseze. Idea crearii site-ului a aparut in 2001, dar datorita situatiei financiare si lipsei de personal nu s-a putut realize. Initial portalul a vrut sa se numeasca regie.ro dar acest domeniu fusese deja acontat.

In mai 2002 a fost cumparat domeniul RegieLive.ro si tot atunci a inceput munca de dezvoltare a site-ului.

Asa cum era de asteptat prima versiune nu a avut asa mare success din cauza frecventelor bug-uri si insuficientei informatiei. La scurt timp s-a dezvoltat versiunea a II-a a site- ului, un proiect ambitios care isi propunea multe lucruri interesante in mare parte realizate.

La inceput(2-3 luni) site-ul a fost tinut pe un calculator de la un Internet Cafe, insa in scurt timp, dupa dezvoltarea site-ului, au inceput sa apara retelele de calculatoare in Regie si site-ul a fost mutat in caminul P14.

In luna noiembrie 2003 cei de la RoEdu au blocat toate conexiunile care veneau din exteriorul Regiei catre serverele din Regie(datorita faptului ca pe serverul unuia din camine se faceau activitati comerciale cu ajutorul internetului). Acest lucru a afectat mult traficul portalului deoarece nici un student din afara Regiei nu mai putea accesa site-ul.

In 2004 administratorii site-ului au achizitionat un server in exterior si incepand de atunci rezultatele au inceput sa creasca; au crescut numarul de utilizatori si de afisari; s-au obtinut diferite contracte cu firme si student pentru postarea de bannere pe site.

Incepand cu anul 2005 s-a pus in practica un nou proiect care includea mai multe rubrici si o interfata usor de utilizat. S-au adus modificari majore site-ului atat in ceea ce priveste partea de structurare de informatie cat si in partea de securitate(de exemplu logarea user-ilor in versiunea a II-a se face pe maxim 20 de caractere pe cand in versiunea a III-a se face pe maxim 32 de caractere; aceasta masura fiind impusa de numarul mare de utilizatori).

Astfel portalul RegieLive.ro a ajuns unul din cele mai importante site-uri studentesti din Romania.

By FW Editor


Tag-uri: portal, studenti, caminCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :