FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 549
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piraeus Bank de 10 ani in Romania

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Piraeus Bank de 10 ani in Romania

 Q:   Intreaba despre Piraeus Bank de 10 ani in Romania       
Piraeus Bank de 10 ani in Romania Nu multe institutii bancare se pot lauda ca au rezistat 10 ani pe piata din Romania. Asa cum se stie, lucrurile nu merg foarte bine in economia romaneasca iar bancile au si ele de suferit (desi nu la fel de mult ca restul companiilor). Puterea unei banci sau a unei reprezentate intr-o tara nu este data de puterea de creditare a acestei banci intr-o perioada economica favorabila ci de puterea bancii in situatie de criza. Criza din Romania a determinat multe institutii bancare sa se reorienteze si sa isi indrepte fondurile catre tari cu o economie mai stabila. Nu este si cazul Pieraeus Bank care a continuat aceeasi politica favorabila clientilor sai.

Site-ul piraeusbank.ro este dovada vie a fortei Piraeus Bank in Romania. Din punct de vedere al costurilor, piraeusbank.ro este un site extr em de scump. Cea mai costisitoare componenta este cea de securitate. Piraeusbank.ro ofera un nivel de securitate a datelor extrem de eficient si puternic. Clienti pot efectua tranzactii bancare, plati si isi pot gestiona conturile in deplina siguranta.

Asa cum probabil va imaginati, sistemul de securitate al unui site costa, si costa foarte mult. In unele cazuri acesta poate fi mai scump decat site-ul in sine.
Din punct de vedere al informatiilor oferite clientilor, piraeusbank.ro este cat se poate de complet. Exista numeroase informatii privind ofertele Piraeus Bank, informatii legate de banca si de sucursalele bancii din intreaga tara. In plus, piraeusbank.ro ofera utilizatorilor mai multe posibilitati de a intra in contact cu reprezentantii bancii pentru a cere informatii suplimentare sau pentru a se informa pur si simplu.

De-a lungul celor 10 ani in care banca a fost reprezentata in Romania, piraeusbank.ro a suferit mai multe modificari. Site-ul a fost imbunatatit, actualizat de nenumarate ori si "redesenat" pentru a crea o atmosfera primitoare si familiara pentru clientii Pieraeus Bank.

By FW Editor


Tag-uri: banca, site, securitateCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 07 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :