FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,270
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
10
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piata de site-uri ajunge in Craiova!

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

Piata de site-uri ajunge in Craiova!

 Q:   Intreaba despre Piata de site-uri ajunge in Craiova!       
Piata de site-uri ajunge in Craiova! Se poate vedea ce amploare a luat piata de site-uri in ultimii ani la nivel mondial. In acelasi timp, a inceput sa se dezvolte si piata de site-uri din Romania. Ritmul tmul nu este acelasi, dar Media din Romania se pregateste sa tine pasul cu Media internationala.

Cresterea aceasta se datoreaza utilizarii internet-ului intr-o masura din ce in ce mai mare. Pe de alta parte, reclama online are un anumit target in ceea ce priveste consumatorii, dar si costuri mult mai scazute decat alte modalitati traditionale de reclama.
Intr-un asemenea moment in care piata Media online capata amploare se deschide in Craiova proiectul unic in Europa, prin care orice comapanie isi poate achizitiona un site pentru afacerea sa.

Initiatorul proiectului este Bogdan Stanache, iar acesta ofera oricarui cr aiovean posibilitatea de a-si cumpara un model de site. Modelele puse la dispozitie pot fi vizitate pe piatadesiteuri.ro. Se pot realiza si solutii “custom made” , clientul poate sa vina cu un exemplu prestabilt cum vrea sa arate site-ul lui.
In acelasi timp, aceasta firma are ca target activarea unui portofoliu format din clienti in persoanele patronilor de restaurante, farmacii, baruri, cluburi, agentii imobiliare, agentii de turism, cat si prezentarea oricarei afaceri online, incepand de la frizerii pana la tamplari, instalatatori etc.

Pe langa promovarea online, Piatadesiteuri.ro urmareste si trainingul consumatorului intr-o oarecare masura. Asadar, cel care vrea sa aiba un site de promovare a afacerii proprii va merge direct la sediul firmei de pe strada Imparatul Traian, unde va trebui sa plateasca o contravaloare de 315ron. In schimbul acestei sume, pa langa site-ul achizitionat, noul client va beneficia si de alte servicii incluse in acest pret, printre care se numara actualizarea gratuita a site-ului timp de 1 an de zile, doar printr-ul simplu telefon sau email, dat angajatilor companiei.

Brandul piatadesiteuri.ro si planul de afaceri sunt inregistrate la Oficiul de Stat pentru Investitii si Marci, atat pentru Romania cat si pentru Europa. Bugetul lunar pentru publicitate este undeva in jur de 5000-1000 de euro / luna, toti clientii vor beneficia de publicitate indirecta pentru numai 315 Ron.

Principala caracteristica a acestei companii este marketingul agresiv, dupa cum sustine fondatorul Bogdan Stanache.

Ca sa incurajeze si mai mult directionarea reclamei pe piata online locala, Piatadesiteuri.ro va colabora cu o echipa de agenti care sa recruteze noi clienti. In curand Piata de site-uri va deschide noi sucursale in cele mai importante orase din Romania.


Tag-uri: afaceri, internet, siteCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 18 October '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :