FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 702
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pestii si caracteristicile zodiei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Pestii si caracteristicile zodiei

 Q:   Intreaba despre Pestii si caracteristicile zodiei       
Acest semn simbolizeaza potopul, deoarece cand soarele ajunge in semn zodic, incepe sezonul ploilor si zapada topita de vant inunda vaile. Semnul Pestilor semnifica picioarele (labele) marelui om al Cosmosului si de aceea reprezinta fundamentul tuturor lucrurilor exterioare ca si al fortelor mecanice ale omenirii. Este emblema naturala a intelegerii rabdatoare si asupunerii. Ea semnifica confirmarea, deci botezul prin apa ne arata scopul divin al marelui ciclu.

Acest ciclu incepe cu inflacararea exploziva, scanteietoare a pestilor si se termine cu apusul lui - apa - simbolul echilibrului universal. Pestii reprezinta ultima emanatie a lui Trigon si este constelatia lui Neptun. Pe plan intelectual Pestii reprezinta indiferenta. Este polul opus capului. Cei dominati de Pesti manifesta in diferenta fata de acele lucruri care intereseaza pe altii. Ei iau lucrurile asa cum sunt si gandesc ca nimic nu merita o atentie deosebita. Piatra pretioasa mistica a rubinul.

Ziua norocoasa este vineri. Numerele norocoase 5 si 8.

Culorile norocoase sunt toate nuantele de lavanda si cele mai bune locuri ale succssui sunt localitatile de pe langa ape.

Exista 2 tipuri de personalitati ale Pestilor Una din ele este fermecatoare, magnetica, atractiva si placut de cunoscut. Cealalta are toate aceste calitati, dar prezinta un mare grad ce rezerva, care le margineste si au o mare timiditate ceea ce nu da expresie pozitiva acestei personalitati. Aceasta rezerva este deseori gresit inteleasa. Acest tip de Pesti trebuie sa faca tot ce este necesar ca sa fie exploziv si autotincrezator.

Trebuie sa se gandeasca mereu ca o seama de personalitati marcante s-au nascut in aceasta zodie si actionand si-au invins personalitetea, sensibilitatea si timiditatea si au instalat increderea, curajul. Puneti-va in valoare, scoteti-va la lumina tot ce aveti mai bun, vorbiti mai mult si veti fi fericit. Toti acesti supusi au o dispozitie calda, generoasa, simpatica si rezarvata. Din punct de vedere intelectual si emotional au o sensibilitate deosebit de ascutita. Sunt paznici, extrem de sersibili si cu o fire cam iute.

Mania si ursuzenia au uneori tendinta sa le dezorganizeze sistemul nervos. Este bine ca, pana la o anumita masura, forta tor sa invinga timiditatea si rezerva lor nejustificata. Sa faca efortul ce a-si cultiva calitatile expresive ale personaliitatii lor, ca sa devina atractivi si interesanti si astfel vor avea succes in viata. Sunt cinstiti in orice munca de incredere. apreciaza orice amabilitate la altii.

Trebuie sa-si stapaneasca timiditatea si sensibilitatea pentru a reporta mult succes. Este adevarat ca vigoarea Intelectuala ramane in urma personaliitatii lor si a expresiei. Au totusi o mare putere de observatie, perceptie si apreciere. in judecata lor, forta emotionala le modifica rationamentul, mai ales in probleme care Ie aduc prejudicii si lezeaza problemele favorite. de multe ori, judecand dupa aceste principii, risca sa fie eronate.

Aceasta este valabila pentru fiecare din noi toti, ca avam propriile noastre poveri, de care putem face uz dupa placere si si putem face uz dupa p;acere si suntem implicati sa avem o intelegere judicioasa a unei situatii. in orice discutie, daca privim numai dintr-o parte, nu se poate gasi adevarul. in cazul Pestilor antebele laturi pot fi eronate din cauza ideilor lor preconcepute. De aceea acest tip de om trebuie sa evite prelucrarea unor situatii, ca sa se bucure de intelegerea capatata din experienta altora. Ei au o perceptia ascutita, care cuprinde multe detalii pe care altii le pot omite. Au abilitatea sa invete orice lucru, usor si retin orice invata. Au imaginatie vie, cu fond mare de reverie romantica. ii place sa traiasca in domeniul fanteziei incat va avea multe deziluzii in afacerile personale si in aventurile ramantice. .

Aceasta se intampla pentru ca imaginata isi dezvolta un ideal romantic departe de realitate. Sa-si utilizeze imaginatia in scopuri tactice. Cei mai multi din vrajitorii celebri si oamenii dotati cu memorie din istoria omenirii au fost Pesti. Ei isi pot reaminti fapte diverse cu un mare procent de corectitudine. Aceasta memorie depinde de interesul si atentia pe care o acorda faptului. Sunt foarte impresionabili sl gata sa se ia dupa prima impresie. invata orice vad, memoria lucrurilor fara dificultate. Au o buna putere si aptitudine chiar spre chibzuinta. Sunt inclinati sa-si umeae ideile cand sunt siguri de ele. Iubesc calatoriile, care le aduc multa placere si relaxare din monotonia de zi cu zi.

Au multe voiajuri extensive si Calatorii mici. Simtamintele lor sunt intense si profunde. Odata invinsa rezerva, ei pot fi demonstrativi; cu toate aestea, trebuie sa fie atenti fiindca pot deveni in mod nerational gelosi. Ei doresc sa fie mereu in atentie si in afectiune si daca aceasta se intampla se simt jigniti si isi manifesta supararea. Sunt extrem de sensibili in dragoste si dese ori incearca sa-si deghizeze sentimetele, au uneori imaginatii, idei inalte, dar napractice si realitatea coboara in zgomot pe pamant. Dragostea le da curaj, ii irprospateaza, le da incredere in ei, de aceea merg alaturi de orice persoana pe care o iubesc.

Iau prietenii ca tovarasi esentiali de viata. Trebuie sa-si selecteze prietenii si sa-si stapineasca impulsurile. Daca nu exista apreciere rezonabila de calitati intelectuale, fizice si emotionale, casatoria va avea momente dezordonate. Daca isi inving sensibilitatea emotionaia, ei isi maresc sansele fericirii. Au o mare dragoste pentru copii si sunot foarte fertili. Sunt parinti cam indulgenti, le place viata de camin armonioasa.

Le place sa faca Impodobirea casei. Pestilor li se potrivesc indeletniciri legate de ingrijirea suferintelor, sunt buni ca modelatori, decoratori, florari, invatatari, lacatusi, naturalisti, autori, predicatori, agricultori. Sunt constiinciosi si fideli meseriei alese, sunt buni executanti. Le poti incredinta comisioane. Au metode originale in munca lor, sunt eficienti si scad pretul de cost. Sunt tematori cand lucreaza pe cont propriu si-si creeaza singuri abstacole care impiedica progresul economic.

Ei pot avea succes numai lucrand in tovarasie cu altii. Au un instinct al cooperarii si reprezinta tipul ideal de asociat. in probleme financiare este in mod ocazional atat conservatori cat si cheltuitori, impulsivi. Adevaratul succes financiar se bazeaza pe speculatii monetare. Acestia se realizeaza economisind si facand investitii cu mare prudenta. Muti Pesti sunt tentati sa se aventureze in intreprinderi riscante, speculative si rar obtin un frumos succes. Pestii sunt generosi si simpatici de aceea au multi prieteni.

Le plac prietenii spirituali, intelectuali; db multe ori sunt gelosi in probleme de amintire, dar cu abilitate isi ascund sentimentele. Sunt loiali si uneori fac sacrificii ca sa ajute. Evidentiindu-le laturile pozitive, ei pot fi convinsi intr-o activitate sociala interesanta si intensa.


Tag-uri: horoscop, zodie, apaCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :