FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 504
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Myticket.ro - site ce comercializeaza bilete online la concerte si alte evenimente culturale

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Myticket.ro - site ce comercializeaza bilete online la concerte si alte evenimente culturale

 Q:   Intreaba despre Myticket.ro - site ce comercializeaza bilete online la concerte si alte evenimente culturale       
Myticket.ro - site ce comercializeaza bilete online la concerte si alte evenimente culturale Utilizatorii site-ului myticket.ro pot cumpara bilete online la concerte si alte evenimente culturale, dar pentru ca acesta sa poate folosi biletul fara a avea probleme trebuie sa respecte urmatoarele regul:

Vizitatorului nu ii este permis sa vanda biletul unei a treia persoane sau sa-l instraineze in scop comercial sau promotional.

Vizitatorul care instraineaza gratuit biletul si NU in scop comercial sau promotional, are obligatia de a informa persoana careia i-l inmaneza asupra conditiilor generale prezente, care se aplica persoanei careia i-a fost inmanat biletul.

Vizitatorul este obligat sa se supuna unui control corporal daca i se cere acest lucru in timpul unui eveniment.

Vizitatorul trebuie sa fie in posesia unui bilet valid si intact, inainte si in timpul evenimentu lui, precum si in timpul cat se afla in locatia evenimentului. Acesta trebuie sa prezinte biletul tuturor oficialilor MT sau reprezentantilor statului, la simpla solictare a acestora.

Vizitatorul trebuie sa se poata legitima in toate imprejurarile cu un document legal, astfel incat MT sa poata indeplini toate obligatiile legale de securitate.

Este strict interzisa aducera de fotografii, filme sau orice alt material audio/video in locul unde are loc evenimentul. Astfel de obiecte vor fi confiscate pe durata evenimentului si/sau accesul la eveniment va fi interzis fara despagubiri sau returnarea banilor platiti pentru bilet.

Este strict interzisa aducerea de orice fel de sticla, bidoane de plastic, conserve, artificii, arme si/sau obiecte periculoase si/sau bauturi sau mancare in locul in care are loc evenimentul. Astfel de obiecte vor fi confiscate si/sau accesul la eveniment va fi interzis fara despagubiri sau restituirea banilor platiti pentru bilet.

Inregistrarea evenimentului in orice forma, inclusiv fotografierea, filmarea si orice alta forma de inregistrare prin metode audio si/sau video este interzisa. Toate aceste tipuri de inregistrare vor fi confiscate si distruse; vizitatorul nu va mai putea participa la eveniment si nu va primi despagubiri sau banii inapoi pe bilet.

Daca vizitatorul, dupa ce a intrat in locatia evenimentului, pareseste acest loc, biletul nu va mai fi valabil, nu va primi despagubiri sau banii inapoi pe bilet.

Vizitatorul este obligat sa urmeze orice/toate instructiunile date de MT, proprietarii locatiei, securitate, politie, pompieri si orice alti reprezentanti legali.

MyTicket garanteaza ca orice informatie privind datele personale ale utilizatorilor nu va fi facuta publica catre terti. Informatie vor putea fi folosita doar in scop statististic si/sau pentru imbunatatirea serviciilor MyTicket.

MyTicket nu isi asuma respunderea pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate bilete, precum si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului.

By FW Editor


Tag-uri: bilete, online, evenimenteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :