FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,179
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mediafax.ro: stiri online, stiri de ultima ora si stirile zilei

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Mediafax.ro: stiri online, stiri de ultima ora si stirile zilei

 Q:   Intreaba despre Mediafax.ro: stiri online, stiri de ultima ora si stirile zilei       
Mediafax.ro: stiri online, stiri de ultima ora si stirile zilei Mediafax.ro este un site de unde poti citi stiri de ultima ora din diferite domenii: politic, economic, social, sportiv etc. Stirile sunt impartite pe categorii, pentru o mai usoara citire din partea utilizatoruli. Avem "Top News" care reprezinta stirea cea mai importanta, "Stirile zilei"(stirile din ziua respectiva), "Recomandari" (stirile care ne sunt recomandate de cel care a scris stirile),"24h: Cele mai citite"(cele mai citite stiri in ultimele 24 de ore) , iar totodata avem si stiri video.

In continuarea siteului pe dreapta avem o harta pe care putem selecta orice oras si putem afla stiri locale despre orasul respectiv , diferite pool-uri, vremea in tara, cursul valutar etc.

Ca orice site care se respecta, Mediafax.ro are un meniu de cautare care ajuta cititorul sa gasesca info rmatia dorita intr-un timp scurt, totodata motorul de cautare este facut asa in cat, in cazul in care o stire nu este gasita pe site, motorul de cautare poate cauta pe alte siteuri, stirea dorita.

Anumite stiri pe care cel care se ocupa de ingrijirea site-ului le considera importante sunt postate pe blogul siteului (mediafax.ro/blog/) si comentate si dezbatute de cititorii Mediafax.ro. Pentru a evita certurile intre cititori, comentariul dat de un utilizator, trebuie acceptat de persoana care are grija de site inainte de a fi publicat pe blog, ceea ce denota acuratetea blogului.

Mediafax.ro este in parteneriat cu STRATFOR, principalul editor online de analize geopolitice din lume, pentru a transmite informatii, analize si interviuri din domenii de interes pentru Romania. Materialele vizeaza, cu precadere, evenimente din Uniunea Europeana si America de Nord, dar si miscari politice, strategii si evenimente din zone ca Orientul Mijlociu si fostul spatiu sovietic. Analizele STRATFOR ofera contextul unor evenimente importante si dezvaluie semnificasia lor. Totodata, expertii agentiei americane anticipeaza evolutiile din plan politic sau economic, pe baza cercetarii riguroase a ceea ce s-a întâmplat deja. Informatiile STRATFOR sunt publicate în principal în fluxurile de stiri Externe si Politic extern, precum si în Politic intern, Economic si Intelligence.

In concluzie Mediafax.ro este un site care isi respecta vizitatorii, este un site usor de accesat si recomand acest site tuturor care doresc sa fie bine informati in team real.

By FW Editor


Tag-uri: stiri, politica, videoCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 13 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :