FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 416
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Marketonline.ro rasplateste clientii fideli

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Marketonline.ro rasplateste clientii fideli

 Q:   Intreaba despre Marketonline.ro rasplateste clientii fideli       
Marketonline.ro rasplateste clientii fideli Asa cum spuneam, marketonline.ro vine cu o idee relativ noua pe piata din Romania (desi ceva asemanator a mai fost folosit insa sub forma de puncte ce puteau fi cheltuite pentru a cumpara produse la preturi promotionale). Marketonline.ro ofera clientilor sai, in functie de volumul cumparat, reduceri de pana la 3.5% la orice achizitie.

Nu pare foarte mult mai ales pentru un utilizator sau cumparator obisnuit care in medie nu va cheltui mai mult de 20.000 ron pe un astfel de site (1.5% reducere). Aceasta reducere este insa foarte utila. In plus, vine pe un fond de reduceri deja practicat de marketonline.ro. Preturile produselor de pe marketonline.ro sunt mai mult decat atractive din punctul meu de vedere, peste 70% din produsele oferite de marketonline.ro pot concura din punct de vedere al pretului cu cele mai mari lanturi de magazine din Romania.

Unele reduceri sunt de-a dreptul impresionanta. De exemplu, un produs care in mod normal ar costa 2.000 RON poate fi cumparat cu 1.500 RON fara probleme. Pe langa aceast lucru mai trebuie remarcat si pretul de pornire a produsului. Daca initial era 2.000 RON, exista sanse foarte mari ca acelasi produs, in alt magazin, sa coste 2.200-2.300 RON. In functie de „nivelul cumparatorului” (nivel dat de volumul de tranzactii si reprezentat prin stele), la pretul de 1.500 se mai adauga si reducerea de 0.5% pana la 3.5%.

Poate singurul neajuns in ceea ce priveste marketonline.ro este modalitatea de livrare a produselor. Livrarea se face gratuit insa numai pentru cei din Bucuresti sau in raza orasului Bucuresti. Pentru livrarile in tara se percepe o taxa suplimentara iar aceasta poate fi destul de costisitoare. Multe site-uri concurente au ales sa livreze produsele comandate gratuit, indiferent de distanta parcursa. Daca adaugam si costurile livrarilor la pretul de baza al produselor, vom avea neplacuta surpriza de a descoperi ca de fapt, produsul cumparat este mult mai scump decat echivalentul sau in magazin.

Din aceasta cauza, marketonline.ro este o varianta buna de cumparaturi insa numai pentru cei aflati in Bucuresti sau in raza acestui oras.

By FW Editor


Tag-uri: site, magazin, reduceriCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 07 September '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :