FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 792
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre jocuri.itbox.ro - 'Site cu jocuri online'

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

jocuri.itbox.ro - 'Site cu jocuri online'

 Q:   Intreaba despre jocuri.itbox.ro - 'Site cu jocuri online'       
jocuri.itbox.ro - 'Site cu jocuri online' Jocuri.itbox.ro este ramura site-ului itbox.ro dedicata jocurile online. Aici puteti juca cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite pe diferite categorii.

Jocurile online de gen promovate de acest site sunt dedicate celor care fie vor un moment de destindere in pauza de la serviciu, fie cauta diferite metode de a combate plictiseala, ori pur si simplu celor care doresc sa interactioneze intr-un fel sau altul indiferent de distanta fizica dintre ei.

Itbox.ro a fost lansat in 2002, la scurt timp dupa aceasta aparand si rubrica de jocuri online, care este cea mai vizitata la momentul actual. Astfel, site-ul ajunge la o medie de 800.000 de accesari lunar in special datorita acestei ramuri.

Jocuri.itbox.ro devine unul din cele mai accesate site-uri de jocuri online dato rita formatului simplu, eficient, care ofera divertisment prin varietatea jocurilor prezentate si prin usurinta cu care se atinge efectiv scopul vizitarii sale.

Astfel, este foarte usor atat pentru un adult, cat si pentru un copil sa se poata juca in voie, fara a fi nevoie sa parcurga numerosi pasi inainte, respectiv sa isi creeze cont, sa se logheze si sa introduca o groaza de parole de securitate, sau mai rau, sa aiba acces la un numar limitat de jocuri intr-o zi in situatia in care nu doreste sa plateasca diferite taxe catre administratorii site-ului si detinatorii drepturilor de autor. Jocuri.itbox.ro este un site simplu, usor de accesat, care se dovedeste a fi eficient tocmai datorita multitudinii de jocuri oferite, concomitent cu pastrarea unui format prietenos.

Categoriile de jocuri online, precum si incadrarea efectiva a acestora sunt realizate astfel incat niciun utilizator nu are cum sa greseasca in alegerea jocului pe care il doreste. E adevarat ca, in cateva cazuri, jocurile sunt efectiv trimiteri catre alte site-uri detinatoare, insa asta nu poate decat sa ajute atat utilizatorul, cat si site-ul in sine.

Desi nu se poate crea un cont si nu se creaza facilitati pentru utilizatorii fideli ai site-ului, sunt de apreciat simplitatea si eficienta cu care vizitatorul ajunge la produsul finit, si mai mult, pagina de contact sta mereu in sprijinul celor care au cu adevarat probleme in a naviga pe site sau orice fel de alte probleme.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, 2002, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 19 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :