FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 813
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscopul Chinezesc : Sarpele

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscopul Chinezesc : Sarpele

 Q:   Intreaba despre Horoscopul Chinezesc : Sarpele       
In horoscopul chinezesc, corespondentul SARPELUI este TAURUL.

Filosof, teolog, artist in politica, siret om de afaceri, sarpele este cel mai adanc si mai enigmatic ganditor din tot ciclul. Este inzestrat din nastere cu o intelepciune spre propriul bine. Este un mistic in toata regula. Plin de gratie si cu vorba calda, ii plac cartile bune, mancarea, muzica si teatrul de buna calitate. Va gravita in jurul tuturor lucrurilor fine din viata. Cele mai frumoase femei si cei mai puternici barbati inclina sa apartina acestui semn.

O persoana sub acest semn nu va avea incredere decat in propria judecata si nu comunica foarte bine cu ceilalti. Poate fi cu totul mistic sau transpus psihic sau, pe de alta parte, total hedonist. Oricum ar fi, el nu asculta decat de propriile-i refl ectii si nu de alte sfaturi. Cel mai adesea va avea dreptate in ceea ce-l priveste.
Sarpele este un karmic. Viata sa se va termina in glorie sau in tragedie, dupa cum dicteaza actiunile sale trecute. Si, desi va nega totdeauna, gandirea sa sofisticata va ascunde multa superstitie.

Este o fire sceptica, care tinde sa-si pastreze suspiciunile. Isi tainuieste cu grija secretele, mai ales ca multe dintre ele sunt de-a dreptul cutremuratoare. Poate fi generos cu banii sai, dar este cunoscut a fi nemilos, crud, atunci cand doreste sa atinga un scop important. Nu se va linisti pana ce nu va elimina toti adversarii care ii stau in cale. Mintea sa poate calcula orice si are puterea sa astepte pana cand momentul razbunarii este potrivit. Pentru cei mai putin norocosi care intalnesc mania sarpelui, un exil in Siberia este chiar o alegere foarte buna.

Serpii sunt persoane care iubesc cu pasiune. Sunt, de asemenea, cunoscuti ca oameni cu ochi alunecatori. De fapt, totul este aproape fals in ceea ce priveste reputatia lor,pentru ca sunt mereu senzuali in atingerea oricarui scop ce si-au propus. Ei pot afisa aceeasi ardoare in urmarirea unei afaceri mult ravnite si pentru cucerirea afectiunii pana la ultima bataie a inimii.

RELATII MATRIMONIALE:

+BOU
O pereche superba, adevarata si ferucita. Alte cuvinte sunt de prisos.

+SARPE
Fara secrete, fara gelozie si totul este minunat. O pereche intelectuala puternica si necrutatoare. Viitorul va apartine.

+COCOS
Perfect! UN CUVANT CARE SPUNE TOTUL.
Horoscopul Chinezesc : Sarpele - articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscopul Chinezesc : Sarpele - sursa imaginii : astrologyoz.com


Horoscopul Chinezesc : Sarpele Link-uri Externe :

Who am I compatible with? - (English)


Tag-uri: horoscop, chinezesc, sarpe, taur, filosof, teolog, afaceristCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :