FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 901
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscopul Chinezesc - Maimuta

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscopul Chinezesc - Maimuta

 Q:   Intreaba despre Horoscopul Chinezesc - Maimuta       
In horoscopul chinezesc, corespondentul MAIMUTEI este LEUL.

Dintre toate animalele ciclului lunar, maimuta poarta cea mai mare asemanare chiar cu veritabila maimuta OMUL. Iata de ce nu este de mirare ca va mosteni cel mai mult din inteligenta umana, precum si capacitatea acestuia de a insela si minti. Maimuta este semnul inventatorului, al celui care improvizeaza, al actionarului. Un sarlatan capabil sa sa imbrobodeasca pe oricine cu inimitabilul lui farmec si siretlic. Fiind un geniu al agerimii, este destept, flexibil si inventiv. Maimuta poate rezolva probleme complicate cu maxima usurinta si va invata foarte repede. Poate stapani orice sub soare si de regula are aptitudini spre filologie si lingvistica. O ASTFEL DE PERSOANA VA AVEA SUCCES IN ORICE DOMENIU SI-AR ALEGE. Niciun adversar nu va fi prea mare pentru ea.
Latura negativa face sa aiba un complex de superioritate innascut. Nu va avea respect pentru ceilalti, sau, mai degraba, isi acorda prea mult respect.

Este, pe de alta parte, extem de activ, dar stie sa-si ascunda sentimentele si sa-si planifice miscarile inselatoare. In lupta sa pentru bani, succes sau putere, vitejia maimutei este imbatabila. Datorita versatilitatii sale innascute, maimuta poate fi un bun actor, scriitor, diplomat, avocat, sportiv, profesor, negustor etc. Are un imens simt social care-l ajuta sa se inteleaga bine cu toata lumea. Are rarul dar de a va face sa o urmati chiar si dupa ce v-a pacalit.

In orice situatie, maimuta va avea grija sa afiseze un tonus bun, o politete calculata si o demnitate calma. Are o incredere imensa si de nezdruncinat in propria-i persoana. Este o greseala sa o considerati o persoana foarte egoista. Ea se comporta mai mult ca un copil in preocuparile sale incantatoare. Se priveste pe sine cu aceeasi fascinatie si extaz asemenea unui copil mic care invata prima data sa se joace cu degetele si cu jucariile.

Nu va face parada de mandria ei, dar nici nu o va trata cu superficialitate. Aruncandu-i insultesi reprimand-o, va deveni ineficienta, chiar frustrata. Are o astfel de imagine despre ea, incat trebuie ca sunteti imposibil de gelos ca sa puteti face astfel de declaratii ridicole. Fata de o astfel de personalitate isteata, ceilalti sunt tentati intotdeauna sa-i suspecteze actiunile. Adesea, cei aflati sub semnul maimutei sunt judecati dur sau vor fi acuzati eronat de catre ceilalti, care sunt pe un drum inferior sau care au scopuri mai mici in comparatie cu ale ei.

Maimuta este un intelectual si va avea o memorie foarte fina. Cu inteligenta sa superba si prolifica ea nu poate sa ajute, dar este invingatoare. Geniul sau este alimentayt de o curiozitate fara margini. Ea trebuie sa incerce totul macar o data in viata.

Pe langa faptul ca este un expert in a-si lua revansa, maimuta are de obicei un simt al umorului foarte ascutit. Nu radeti de ea, ca nu tine. De vreme ce ea obtine ceea ce vrea fara prea mari eforturi, isi pierde usor interesul. Personalitatea sa complicata nu ii permite sa aiba incredere decat in oamenii puternici. Fara indoiala ca maimuta cere si asteapta foarte mult.

RELATII MATRIMONIALE:

+SOBOLAN
Nu puteti spune care pe carte a cucerit. In orice caz, frumusetea realizarilor, a aspiratiilor si a afectelor sunt garantia unei fericiri perpetue.

+DRAGON
O pereche rara, din cauza perfectiunii. Superlativele sunt palide in fata succesului si fericirii dumneavoastra. Materializati-le!

+CAL
O uniune pe care o puteti aduce la nivelul de stralucire a diamantului. Nimeni si nimic nu va va impiedica sa va realizati dorintele. Conditii sunt, deci fructificati-le!

+COCOS
DA, sub toate aspectele, mai ales cel material. Intr-un fel, orice nas isi are nasul. Nu veti regreta.

+CAINE
Un mariaj excelent, desi nu asa stralucitor. Aveti multe lucruri comune, mai ales inteligenta. DA!

Horoscopul Chinezesc - Maimuta : articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscopul Chinezesc - Maimuta - Sursa Imaginii : astrologyoz.com


Horoscopul Chinezesc - Maimuta Link-uri Externe :

Astrology Introduction (English)


Tag-uri: horoscop, chinezesc, maimuta, leu, ager, destept, flexibil, inventivCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :