FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 958
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscopul Chinezesc - Boul

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscopul Chinezesc - Boul

 Q:   Intreaba despre Horoscopul Chinezesc - Boul       
In horoscopul chinezesc BOUL este corespondentul CAPRICORNULUI.

Semnul boului simbolizeaza prosperitate prin munca sustinuta si curaj. O astfel de persoana va fi calma, metodica si demna de incredere. Un muncitor neobosit si rabdator, ii plac rutina si conversatiile. Desi este in general deschis la minte si un bun ascultator, este foarte dificil sa-i schimbi parerile pentru ca este incapatanat si adesea are prejudecati puternice.

Pentru ca are un caracter ferm si plin de incredere va fi fi insarcinat cu functii de autoritate si responsabilitate. Nu va da gres niciodata in ceea ce va intreprinde. Ascunde o minte logica si hotarata. INteligenta si dexteritatea sa sunt ascunse printr-o abordare contemplativa a lucrurilor. Dar in ciuda faptului ca este un introvertit, natur a sa plina de forta il poate duce spre comanda sau spre oratorie daca este cazul. Va merge cu capul sus totdeauna. Este o persoana sistematica, adera la sabloane fixe si are mare respect pentru traditie.

Boul poate fi teribil de naiv cand este vorba de sentimente. Nu poate intelege cand este vorba de sentimente. Nu poate intelege capcanele iubirii, cu atat mai putin sa adopte o strategie, de aceea altii trebuie sa pledeze in afacerile sale sentimentale. Pentru ca sunt traditionalisti, atat femeilor cat si barbatilor nascuti sub acest semn trebuie sa li se faca mult timp curtepana ce se pot stabili relatii intime cu ei; dupa care se aprind usor si dau curs adevaratelor sentimente. Daca va veti casatori cu el si aveti incredere in bratul sau, nu va va dezamagi niciodata; va va inconjura cu atentie toata viata.

Acasa, vorba sa e lege. Stie cum sa dea ordine si cum sa le indeplineasca. Doreste ca directivele sale sa fie indeplinite ca la carte. Are o abordare materialista a vietii si, desi poate fi devotat familiei sale, ii va cere aceleasi legi si ei. Masura dragostei pentru familie va fi deplinul succes si realizarile personale. O astfel de familie va fi de pret pentru familie si firma.

RELATII MATRIMONIALE:

+SOBOLAN
Armonie, intelegere, satisfactii; o pereche care promite tuturor prin fericirea lor evidenta. Nu veti fi deloc dezamagiti.

+SARPE
Legatura voastra este tot ceea ce ati visat candva. Toata problema fericirii consta in a va gasi unul pe altul.

+COCOS
In sfarsit, perechea pe care o cautati. Nu va ganditi prea mult, dar...FESTINA LENTE, astfel se poate speria!

+MISTRET
S-ar putea spune ca a dat norocul peste dumneavoastra. Dar, mai intai, gasiti-o!
Articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscopul Chinezesc - Boul sursa imaginii : astrologyoz.com


Horoscopul Chinezesc - Boul Link-uri Externe :

Who am I compatible with? (English)


Tag-uri: horoscop, chinezesc, bou, capricornCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :