FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,250
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscop Chinezesc - Cocosul

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscop Chinezesc - Cocosul

 Q:   Intreaba despre Horoscop Chinezesc - Cocosul       
In horoscopul chinezesc, COCOSUL este corespondentul FECIOAREI.

Cocosul este un "Don Quijote" al horoscopului. Curajosul erou care trebuie sa priveasca spre pamant pentru a supravietui este cel mai de neinteles si mai extrentic dintre toate semnele. In aparente, el este o chintesenta de siguranta si agresiune, dar in inima lui este conservator si de moda veche. Barbatii vor fi deosebit de atractivi, foarte tantosi in demnitatea lor. Cocosul are multe calitati evidente pe care le trambiteaza peste tot. Este istet, curat, precis, organizat, hotarat, cinstit, vioi, foarte direct. Poate de asemenea sa fie critic pana la limita brutalitatii. Sa nu-i cereti niciodata o parere sincera, pentru ca nu va veti mai reveni din comentariile sale. Ii place sa se certe, sa dezbata, sa va arate cate cunostinte are el, cat de destept este, de multe ori cu privire si la sentimentele altora. Nu este croit pentru a deveni diplomat. Situatiile care cer tact, diplomatie si discretie ii vor stanjeni stilul. Drumul sau este de a cerceta si a incerca sa converteasca pe toata lumea la felul lui de a gandi, cu un zel nemaipomenit. Performer remarcabil, cocosul staluceste atunci cand este in centrul atentiei.

Exceptional si impunator ca personalitate, poate sa urmeze orice cariera care-l expune ochiului public. Vesel, spiritual, amuzant, magnificul cocos nu va pierde nicio ocazie de a trece in contul sau o noua aventura si o noua realizare. Daca intentionati sa-l provocati intr-o controversa, trebuie sa fiti gata sa va luptati din greu si mult timp, pentru ca el are puteri regenerative foarte mari, lucreaza bine si va poate epuiza. In mintea sa el are 100% dreptate. Este singurul indreptatit sa traga concluziile necesare si sa-si prezinte excelentele pareri. Din cauza sovaielilor si a bravurilor sale, cocosul nu este atat de sigur pe el si de aceea va suferi mari deziluzii datorate tendintei sale spre maretie sau lingusitorilor care il inconjoara.

Toti membri familiei unui cocos pot manipula bani. Sunt cu totul fascinati de aunarea, sortarea si, in general, de pastrarea lor in casele de bani. Daca aveti probleme cu finantele dumneavoastra datorate unei lipse de autocontrol, incredintati-va banii unui cocos. Va va face un buget blindat si va da peste mana ori de cate ori atingeti un ban mai mult decat va este permis. Toti cocosii sunt perfectionatiintr-un anume fel. Au un ochi ascutit pentru detalii, amestecat cu o imaginatie teoretic-idealista. Ideile lor arata mai bine pe hartie decat in practica, pentru ca ei uita sa tina seama de slabiciunile omenesti si de ceilalti factori. Au o judecata stiintifica si pot sa rateze interpretari de integrare a oamenilor in formele fixe, asa cum se comporta ei. Iata ca, din acste greseli, ne dam seama ca un cocos este sincer in dorinta lui de a ajuta pe ceilalti si fara nicio indoiala are intentii bune in actiunile sale. Daca visele sunt prea indepartate si extrm de ambitioase, el va suferi mari dezamagiri in viata. Un bun ocrotitor, cocosul este mandru de familia sa si-i va permite orice, dar nelasand nimanui locul 1. Este foarte bine pentru el sa aiba o familie cat mai numeroasa, pentru ca are nevoie de multa caldura pentru a da tot ce are mai bun in el. Indiferent de ceea ce se intampla, va fi in avantal pentru ca el este un muncitor neobosit si va reusi in viata doar prin munca. Lucrurile nu se potrivesc mereu asa cum si le doreste. Dar, in ciuda tuturor lucrurilor, va avea langa el un partener care-l va iubi imens, care va potea sesiza lumina din sufletul sau.

RELATII MATRIMONIALE:

+BOU
O pereche minunata, atasata idealului fericirii. BRAVO!

+DRAGON
O legatura de vis pentru doua temperamente active si materialiste. Nu ezitati!

+SARPE
Este persoana care va va da mai multa stralucire decat ati visat vreodata. O astfel de ocazie nu se iveste dacat o data in viata.

+MISTRET
Are nevoie de mintea dumneavoastra laborioasa. Puneti putina miere in tot ce spuneti si veti fi o pereche extrem de invidiata.

Horoscop Chinezesc - Cocosul : articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscop Chinezesc - Cocosul : sursa imaginii : astrologyoz.com


Horoscop Chinezesc - Cocosul Link-uri Externe :

Who am I compatible with? (English)


Tag-uri: horoscop, chinezesc, cocos, fecioara, don quijoteCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :