FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 515
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gemenii si capacitatea lor de seductie

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Gemenii si capacitatea lor de seductie

 Q:   Intreaba despre Gemenii si capacitatea lor de seductie       
Este un semn care aminteste de fluturele ce zboara din floare in floare si puterea lui de seductie este considerabila. Foarte deschis catre ceilanti. Geamanul are capacitatea dea improviza in orice situatie si gaseste intodeauna pretextul potrivit pentru a se apropia de cel sau de cea cu care vrea sa intre in legatura. Foarte convigator Geamanul va gasi partea dumneavoastra salaba si va sti sa profite de ea pentru a va duce in « tirul » seductiei sale. Geamanul are o permanenta darinata da a placea. Aveti grija ca nu cumva in ziua in care a facut un efort deosebit pentru dumneavoastra sa nu uitati sa-i multumiti.
In dragoste Geamanul face parte din categoria intuitivilor. Se poate chiar dedubla adica sa-si respecte profund partenerul dar in acelasi timp poate avea si alte aventuri.

Daca in primi ani este extrem de instabil cu timpul « pentru schimbare i se atenueaza. Geamanul nu este dotat cu simtul pudoarei, are uneori nevoie de lucruri neobisnuite de risc de surprize de cereii pentru a trai o relatie amoroasa.
Pentru un Geaman nu este deloc comlicat sa lege repede relatii. Principala dificultate consta in cazul sau in alegerea anturajului. Dar nu este intodeauna constant in prietenii. E un adevarat cameleon care trece cu usurinta de la o stare sufleteasca la alta. Ca si convins e foarte placut din cauza veseliei si a optimismului sau e prevenitor sensibil si delicat care va vor face sa-i uitati defectele. Simte necesitatea imperioasa de contacte cu ceilanti si nevoia de varietate in ocupatiile sale.

Combinatiile Gemenilor cu :

Sagetatorul - relatie incompatibila, datorita instabilitatii si infidelitati Sagetatorului. Tendinta lui spre desfrau va crea animozitati si relatii de afaceri vor fi paguboase.
Capricornul – o combinatie in care interesele vor lega partenerii, sentimentele vor fi reci, nu se prevad mari realizari, pot fi unele obstacole.

Varsatorul – o combinatie dominanta de instincte si de pasiunile amoroase. Ambii parteneri se vor simti bine si se vor intelege excellent.

Pesti - desi sunt posesorii unui magnetism erotic si si se daruie pana la uitarea de sine, in aceasta combinatie, nu veti reusi pe nici un plan. Vor exista relatii de amicitie, dar mai reci.

Berbec – optimismul, veselia si generozitatea berbecului va face din aceasta combinatie una de bun augur, conditionata, totusi, de evitarea unor contraziceri sau iritari a berbecului, proverbiala fiind incapatanarea sa. Iubirea berbecului poate fi cerebrala, de unde si o relatie modesta.

Taur – relatia nu este competitiva, deoarece Taurul va fi interesat mai mult de afaceri, va fi gelos fara justificare. Combinatia este caracterizata de relatii cordiale, dar reci.

Gemeni – aveti aceleasi aspiratii, puteti trece peste conventii, pasiunile erotice sunt puternice, va respectati reciproc. Este o relatie excelenta.

Racul – o relatie compatibila, succese in dragoste si in afaceri.

Leul – vesnic indragostit, leul va avea succes in combinatia aceasta, dar se vor ivi si diferente care vor fi trecute usor, avand in vedere si interesele comune care stau la baza combinatiei.

Fecioara – relatie in care atractia carnala este puternica, ea nu trebuie inteleasa, ci realizata. Datorita firii capricioase a fecioarei, se vor ivi dispute, crize de orgoliu, dar cu tact si politete ele vor fi evitate.

Balanta – o legatura perfect compatibila. O dragoste profunda, constienta, fericita. Succes in afaceri si in iubire.

Scorpionnul – o combinatie modesta, fara mari realizari, dar nici insuccese. Este o iubire rece a sentimentelor, micile aventuri ale scorpionului facandu-va viata insuportabila.
sursa imaginii : astrologyweekly.com


Tag-uri: zodiac, horoscop, gemeni, compatibilitate, zodie, combinatiiCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :