FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 305
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Exotismul Insulei Barbados

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Exotismul Insulei Barbados

 Q:   Intreaba despre Exotismul Insulei Barbados       
Exotismul Insulei Barbados Noua ore de soare pe zi si temperaturi medii de 30 de grade atrag pana si in luna decembrie turistii. Fosta colonie britanica pana in 1996, insula ademeneste turistii cu ritmuri si bucate exotice.

In Barbados se regasesc cele mai multe influente englezesti decat in orice alte insule din Indiile de Vest. Dovada acestei afirmatii este crichetul care este sportul national al insulei. Statele vecine mai numesc Barbados- „Mica Anglie”.

Petrecerile se incing pe plaja de la miezul noptii pana la primele raze ale soarelui. In cluburile amplasate in St. Laurence Gap si de-a lungul golfului Carlisle se aud ritmuri calypso si reggae sau refrene de R&B, cantate ocazional chiar de artistii care le-au lansat.

Unul dintre cele mai mari evenimente ale insulei este Carnavalul , acest festiva l fiind al doilea ca marime dupa cel care are loc in Trinidad si Tobago. Carnavalul are o foarte mare importanta pentru localnici, dar si pentru miile de turisti care sunt atrasi aici de acest festival. Incepe in luna iulie si se termina cu o parada de costume ce are loc in prima luni a lunei august. Carnavalul abunda de diverse competitii muzicale si de alte activitati traditionale.

Alicia Keys este una din cantaretele celebre care au concertat aici. Localinicii sunt obisnuiti cu o sumedenie de jurnalisti care urmaresc pe insula celebritati precum: Liv Tiler si Royston Landgdon (care chiar s-au casatorit aici), Tiger Woods, Sir Cliff Richard, Elton John, Tony Blair si multi altii.

Insula are oferte de divertisment pentru toate varstele si gusturile: sporturi nautice, tresee pe diferite grade de dificultate, croaziere si suficiente centre de shopping unde poti gasi absolut orice.

Nici pasionatii de istorie nu se plictisesc, Barabos avand un trecut destul de zbuciumat si de indelungat. Cele mai vechi artefacte descoperite aici dateaza din 1623 i.H. si vorbesc despre civilizatia amerindienilor.

Aici au loc numeroase festivaluri de jazz, gospel, spectacole de opera, concerte de folk si targuri de artizanat. Nu trebui ratate:

-O masa la The Cliff, cel mai faimos restaurant al insulei

-Un drum la Mount Hillaby, cel mai inalt punct al insulei

-O incursiune la Harrison’s Caves

-Sandy Lane, cel mai renumit si mai scump hotel al insulai, unde cea mai ieftina
camera costa 850 de dolari pe noapte.
Sursa Imaginii - homesgofast.com


Tag-uri: indiile de vest, trinidad, tobago, mica anglieCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :