FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 504
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Eva.ro - Portal interactiv dedicat femeilor

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Eva.ro - Portal interactiv dedicat femeilor

 Q:   Intreaba despre Eva.ro - Portal interactiv dedicat femeilor       
Eva.ro - Portal interactiv dedicat femeilor Eva.ro este un site dedicat femeilor unde poti afla noutati din moda, dragoste, divertisment, cariera, frumusete.

Site-ul utilizeaza un serviciu prin intermediul caruia se trimit felicitari pe email si pe sms. Orice folosire a Serviciului de Felicitari Eva.ro in alte scopuri decat cele destinate (trimiterea de felicitari pe email si/sau SMS) si prin alte metode decat cele din interfata Site-ului Eva.ro, cum ar fi de exemplu programe automate de calculator, este strict interzisa. (Serviciului Felicitari Eva.ro)

De asemenea, Eva.ro poate trimite notificari cu privire la anumite evenimente cu caracter personal din agenda userului.Afisarea datelor evenimentelor din agenda userului presupune redarea acestora in forma in care ele sunt introduse de catre acesta, fara a se opera modificar i ale continutului lor;

modificarea unor detalii de formatare / asezare in pagina ale acestor date se face numai din ratiuni pur tehnice, care vizeaza uniformizarea modului de prezentare, si nu poate fi considerata o modificare a continutului. Odata cu acceptarea acestor Termeni si Conditii, utilizatorul accepta sa primeasca SMS-uri cu continut publicitar de la Eva.ro. (Serviciului Aniversari Eva.ro)

Serviciul Astro Eva.ro functioneaza la fel ca Serviciul Aniversari Eva.ro numai ca acest serviciu functioneaza numai in retelele de telefonie mobila din Romania. Plata acestui serviciu se face prin SMS. In forumlarul de comanda, la apasarea butonului "Comanda" Utilizatorul va fi redirectionat catre site-ul mobilpay.ro (site specializat si agreat de catre toti operatorii de telefonie mobila) unde i se va da un nr scurt la care Utilizatorul va trimite un SMS. Plata va fi listata pe factura lunara de la operatorul de telefonie mobila.

Raspunsurile furnizate prin intermediul acestui serviciu NU SUNT AUTOMATE. In functie de datele furnizate de catre Utilizator, se concepe fiecare raspuns in parte. Din acest motiv, timpul necesar raspunsului este de maxim 3 zile. In cazul in care raspunsul la cererea Utilizatorului nu ajunge la acesta in termenul stabilit (de 3 zile), Utilizatorul poate cere daune egale cu valoarea serviciului contractat (valoarea SMS-ului trimis). Cererea de despagubire va fi trimisa pe email cu subiectul "Cerere de despagubire" la adresa contact@eva.ro si va fi insotita de o copie dupa actul de identitate al Utilizatorului.

Eva.ro a fost creat pentru a fi un site al comunitatii femeilor din toata lumea. Acest site ofera informatii din domenii articole dedicate femeilor, precum sfaturi pentru o viata personala sau o cariera de succes, indicatii cu privire la sanatate, frumusete, domeniul culinar, divertisment si multe altele.

By FW Editor


Tag-uri: femei, site, frumuseteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 02 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :