FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 595
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ejocuri.ro - "Site cu jocuri online"

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Ejocuri.ro - "Site cu jocuri online"

 Q:   Intreaba despre Ejocuri.ro - "Site cu jocuri online"       
Ejocuri.ro - "Site cu jocuri online" Ejocuri.ro este un portal dedicat jocurile online. Aici puteti juca cele mai captivante si mai noi jocuri gratis impartite in categorii speciale.

Jocuri online este o categorie aparuta din nevoia oamenilor de a se deconecta, chiar si pentru cateva momente, si din nevoia jucatorilor de a se strange intr-un loc (chiar daca sunt la zeci, sute, mii de kilometri distanta) si de a interactiona.

eJocuri.ro a fost lansat in 2005, fiind unul unul dintre primele site-uri de jocuri gratis din Romania (mai exact al doilea dupa miniclip.ro). De atunci si pana astazi, portalul a ramas in topul preferintelor jucatorilor online.

Modificari ale conditiilor – Witchhut SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi ad use la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Forta Majora – Witchhut SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care firma Witchhut SRL nu este responsabila.

Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Witchhut SRL. Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare.

Witchhut SRL nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Confidentialitate – Witchhut SRL nu garanteaza ca utilizarea acestui site va fi confidentiala. Witchhut SRL nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al incalcarii confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site permite Witchhut SRL sa primeasca informatii cu caracter personal.

By FW Editor


Tag-uri: jocuri, site, 2005Categorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 28 July '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :