FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 745
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Disneyland

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Disneyland

 Q:   Intreaba despre Disneyland       
Disneyland Disneyland este destinatia de vis a tuturor copiilor, dar nu numai a copiilor, ci si a celor mari care inca mai au suflet de copil.

Pe langa cel din America, mai exista un Disneyland in Paris. Turistii ajung chiar la impresionanta cifra de 12 milioane anual, iar in perioada Craciunului numarul lor este de 2 milioane, atragand mai multi vizitatori decat Turnul Eiffel si Muzeul Luvru la un loc.

Costul biletului de o zi pentru un adult ajunge in jur de 43 de euro, iar pentru copiii intre 3 si 11 ani, 35 de euro. Passe-Partout pentru o zi, doua sau trei, costa intre 53 si 115 euro pentru copii.

Ideal este sa cumperi biletele dinainte, de la Disney Store sai Virgin Magastore de pe Champs Elysees din Paris.

Te poti caza la Disneylan Hotel unde o camera dubla costa 205 euro. Mai poti alege si Hotelul Santa Fe unde o camera dubla porneste de la pretul de 135 de euro.

Aici copiii se pot delecta cu toate personajele de desena animate Walt Disney, putandu-se juca cu Donald, Guffy, Mickei si Minnie Mouse, Alba ca Zapada, Frumoasa din Padurea Adormita si multi, multi altii.

Castelul Frumoasei din Padurea Adormita, aflat in Fantasyland este dotat cu un balaur care scuipa foc. Mai poti gasi in acest parc de distractii cascade, pesteri misterioase si vasul piratilor din Caraibe, aflat in Adventureland.

Mai poti explora Vestul Salbatic, fantomele si ferma din Frontierland. Sau poti sa ai parte de aventuri intergalactice sau cele de pe submarinul Nautilus din Discoveryland, de spectacole de cascadorii si culisele filmelor thriller din Parcul Studiourilor Walt Disney.

Parcul este pentru toata familia, avand 14 hoteluri, zeci de restaurante si atractii speciale chiar si pentru cei mari.

Exista pentru cei mari roller coaster-ul Space Mountain Mission 2 care este considerat prea periculos pentru copii, insa constituie un deliciu pentru adulti.

Exista atractii chiar si pentru femei, si anume zecile de magazine de firma care au reduceri ademenitoare.
Sursa Imaginii - bibi.org


Tag-uri: donald, guffy, mickei si minnie mouseCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 16 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :