FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 432
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Destinatii mereu inzapezite

Tag-uri Populare


minerale   apa   natural   cura   boala   tratament   geografie   exotism   relief   romania   italia   spania   alimentatie   frumusete   ingrijire   sanatate   turism   luna de miere   delta dunarii   paradis   africa   belgia   ape   amstel   alpi   zeus   san pedro   peninsula iberica   provocare   niagara   cascada   polonia   germania   audi   franta   atlantic  

All Tags

Famous Forum

 

Destinatii mereu inzapezite

 Q:   Intreaba despre Destinatii mereu inzapezite       
Destinatii mereu inzapezite Cosmarul schiorilor si al snowboarderilor este acela ca nu exista mereu zapada pentru a-si practica sporturile mult iubite. Iata trei destinatii de vis “pour les connaisseurs”:

Verbier
Nu numai Franta se poate lauda ca are Alpi, ci si Elvetia. Verbier este una din destinatiile preferate cu precadere de catre tineri, contribuind la acest lucru si faptul ca este organizata aici celebra competitie High Five pe data de 27 martie, al carei sponsor este probabil cea mai buna bere din lume…. Va va taia respiratia privelistea platoului insorit ce se va deschide in fata ochilor cu mai multe sute de kilometrii de partie amenajate zilnic pentru schiori. In departare, de straja stau zapezile eterne de pe Mont Blanc si de pe Combis.

Verbier face parte din regiunea „Patru Vai” care est e considerata una dintre cele mai mari regiuni de schi din lume, avand peste 331 de partii. Avand in jur de 15 kilometri de partie, Verbier este printre cele mai lungi partii din lume.

O alta competitie internatioanala pe care Verbier o gazduieste este „Xtreme Snowboard Freeride”, una dintre preferatele snowboerderilor din intreaga lume.

Aceasta destinatie stie sa fie si una eleganta, nu numai sportiva. Abunda de restaurante si baruri in care viata de noapte satisface orice gusturi ale tinerilor. In aceasta statiune se afla chiar unul dintre cele mai renumite si mai bune restaurante din intreaga Elvetie.


Trois Vallees
Este vorba de minunata regiune a Frantei denumita Savoia. De la partiile clasice, la cele care abia asteapta sa fie descoperite in partea estica, putem vorbi de un adevarat paradis al iubitorilor sporturilor de iarna. Exista aici 600 km de partie, 200 de teleschiuri, 260.000 de schiori transportati pe ora si 1.500 de instructori.


Ischgl- Killer Penguin Ski Club
Aceasta localitate se afla situata intr-una din cele mai inzapezite regiuni ale lumii, in vestul Tyrol-ului, la 1.377 m deasupra nivelului marii. Astfel, nici Austria nu se lasa mai prejos si cei 1.500 de locuitori ai statiunii fac tot posibilul sa-i convinga pe turisti de ospitalitatea celor din regiunea Silvretta.

Sursa Imaginii - worldonskis.com


Tag-uri: verbier, trois valleesCategorie: Turism  - ( Turism - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :