FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,555
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre socialbirth.com

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

Despre socialbirth.com

 Q:   Intreaba despre Despre socialbirth.com       
Despre socialbirth.com Atunci cand ai nevoie de expunerea afacerii tale online in mediul virtual si hiper populat al retelelor de socializare, socialbirth.com vine in ajutorul tau prin a oferi zona de schimb de trafic social intre site-uri. Socialbirth.com poate oferi atat trafic direct catre site-ul tinta, trafic dinspre retelele de socializare precum facebook, twitter sau youtube, insa poate oferi de asemenea si cresterea vizibilitatii afacerii in retelele de socializare. Este vital pentru orice business online sa aiba o activitate ridicata in zona sharing-ului social, pentru a putea avea o mai mare deschidere catre clienti.

De asemenea, socialbirth.com este locul unde cu siguranta oricine poate obtine bani prin apasarea pe butoanele de like, share, tweet, digg si asa mai departe. Utilizatorii se pot inscri e gratuit pe site, iar folosind codul promotional 2678-3842-9739-8798 vor beneficia in mod instant de 200 de monezi bonus la inscriere. Cu cat activitatea pe socialbirth.com este mai mare, cu atat utilizatorii vor obtine mai multe monede ce pot fi convertite in bani, iar banii retrasi intr-un cont personal Paypal. Pentru a retrage banii, un utilizator trebuie sa stranga un minim de 5$.

O metoda eficienta de a spori castigurile pe socialbirth.com este aducerea de afiliati. Pentru fiecare persoana care se inregistreaza folosind link-ul unic oferit de un utilizator deja existent, acesta din urma va primi un bonus de 25% din ce produce acel afiliat, pe toate durata folosirii site-ului. Astfel, cu cat mai multi afiliati sunt adusi, cu atat creste venitul obtinut. Este important de retinut faptul ca platile nu se fac instant; in schimb acestea sunt verificate impotriva fraudelor, iar in cel mai scurt timp banii sunt trimisi catre conturile de Paypal mentionate in cererea de retragere.

Dupa cum se poate observa, socialbirth.com reprezinta un mediu eficient atat pentru cei ce vor sa-si aduca afacerea aproape de retelele de socializare, cat si pentru cei ce vor sa obtina un venit suplimentar lucrand de acasa. Primul pas este inscrierea pe site!


Tag-uri: afacere online, promovare, cum sa faci bani, facebookCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 28 February '13


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :