FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,366
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa castigi bani online in 2013

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa castigi bani online in 2013

 Q:   Intreaba despre Cum sa castigi bani online in 2013       
Cum sa castigi bani online in 2013 Pe masura ce avansam in timp, se contureaza tot mai mult ideea ca mediul online devine mai propice pentru afaceri decat mediul fizic in care traim. Acest lucru se intampla in special datorita faptului ca internetul prezinta mult mai multe optiuni pentru dezvoltarea unei afaceri, si de asemenea costurile sunt in general mai scazute. Desi concurenta este mai mare si mai apriga pe internet, posibilitatea implementarii pana si a celor mai abstracte idei duce la crearea de sanse pentru a obtine un profit facand afaceri virtuale.

Pentru a asigura ca afacerea online are sanse de succes, aceasta trebuie prezentata publicului din mediul virtual prin intermediul unui website bine pus la punct. Chiar si dupa ce site-ul a fost contruit si populat, acesta trebuie promovat pentru cresterea traficulu i organic si marirea ratei de conversie a simplilor vizitatori in clienti. Pentru a ajuta acest aspect, socialbirth.com a fost creat ca o platforma ce permite webmasterilor sa obtina o expunere mare in paltformele social media precum facebook, twitter, youtube sau google plus.

Este bine stiut faptul ca promovarea in zona site-urilor de socializare ajuta orice afacere online sa primeasca feedback si in acelasi timp sa se apropie de consumatori. Socialbirth.com nu vinde fani sau like-uri; site-ul actioneaza ca un intermediar intre cei ce dezvolta afaceri online si cei care doresc sa castige bani online dand like, share, tweet etc. De aceea, pentru a putea obtine fie trafic direct fie fani pentru pagina de facebook a afacerii tale, trebuie sa strangi un numar de monezi (coins). Monezile sunt moneda site-ul socialbirth.com. Acestea pot fi obtinute fie prin like-uri si alte modalitati de promovare ale paginilor inscrise pe site, in retele de socializare, fie prin achizitionarea acestora cu fonduri Paypal.

Necesitand doar cateva minute din timpul zilnic, socialbirth.com poate ajuta pe oricine sa obtina un venit suplimentar lunar, doar prin lucrul in fata computerului, apasand like, share, si promovand pagini web in retelele de socializare.


Tag-uri: bani, internet, facebook, like, publicitate onlineCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 28 February '13


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :