FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,335
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum sa-ti promovezi afacerea online in 2013

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

Cum sa-ti promovezi afacerea online in 2013

 Q:   Intreaba despre Cum sa-ti promovezi afacerea online in 2013       
Cum sa-ti promovezi afacerea online in 2013 O afacere online are toate sansele de reusita in 2013 atunci cand este promovata intr-un mod profesional, pentru ca posibilii clienti sa vina in contact direct cu produsele sau serviciile vandute de acea afacere. Cea mai eficienta metoda dovedita de a apropia business-ul online de piata consumatorilor este integrarea afacerii in retelele de socializare; aceasta tehnica este denumita social media marketing. Procesul consta in crearea de pagini sau identitati pentru afacere pe site-urile de socializare, si strangerea de urmaritori, subscriberi sau fani, in functie de reteaua de socializare.

O buna metoda de a obtine un trafic real pentru site-ul unde este expusa o afacere online sau pentru a obtine un numar mare de persoane interesate de afacere este promovarea prin socialbirth.com. Acea sta platforma a fost conceputa pentru a reuni doua interese ale masei utilizatorilor de internet; pe de-o parte sunt cei ce doresc sa se integreze in retelele de socializare pentru a comunica mai usor si mai eficient cu clientii, iar de cealalta parte sunt persoanele care vor sa-si suplimenteze venitul lunar lucrand cateva minute pe zi din fata computerului.

Astfel, socialbirth.com facilitateaza schimbul interactiv de trafic provenit din platformele social media; avantajul acestui site fata de celelalte din aceeasi nisa este ca socialbirth.com nu vinde fani sau like-uri pentru paginile de facebook, si nici tweet-uri. In schimb, toate acestea sunt furnizate de catre utilizatori inscrisi pe site din proprie initiativa, catre alti utilizatori. Socialbirth.com foloseste si un sistem de afiliere, astfel ca fiecare utilizator isi poate mari venitul obtinut din urma activitatii sale pe platforma prin aducerea de noi utilizatori si beneficiind din activitatea acestora din urma.

Per total, se poate considera ca socialbirth.com reuneste toate caracteristicile unui site ce ajuta cu adevarat si avantajeaza orice afacere online in dezvoltarea acesteia pe partea de marketing social si cresterea naturala a traficului, fara metode artificiale ce in final dau gres.


Tag-uri: afaceri, promovare online, facebook, likesCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 28 February '13


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :