FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 894
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Concertele anului 2009, retrospectiva si preview

Tag-uri Populare


muzica   grup   craiova   bucuresti   cantareata   marius moga   anda adam   citate   rapp   pasarea colibri   ramnicu valcea   holograf   michael jackson   premi   talisman   voltaj   rock   petrcere   note   viata   concerte   madonna   rashid   invazia   artist   secret garden   limbaj   thriller   iubire   muzica populara   artista  

All Tags

Famous Forum

 

Concertele anului 2009, retrospectiva si preview

 Q:   Intreaba despre Concertele anului 2009, retrospectiva si preview       
Concertele anului 2009, retrospectiva si preview Anul in curs a adus si aduce in Romania o serie de artisti de seama precum Sting, Vonda Shepard, Depeche Mode si poate si pe Madonna. Iubitorii stilului rock au putut alege, inca din luna martie, intre formatii precum Soulfly, Quo Vadis, Motorhead, Manowar sau The Killers, pe cand fanii genului latino si-au rezervat concertul „Pasion de Buena Vista”. Iubitorii stilului clasic se pot bucura, in perioada 30 august-26 septembrie, de recitalurile unor orchestre renumite din Europa.

Sting, unul dintre cei mai apreciati artisti din lume, a sustinut la data de 9 febr. de la ora 20.00, un concert extraordinar la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul face parte din turneul de promovare al ultimului proiect al artistului, „Songs from the Labyrinth”, inregistrat alaturi de celebrul mu zician bosniac Edin Karamazov.

Cantareata Vonda Shepard de asemenea a concertat la Sala Palatului din Bucuresti, pe 18 februarie, in cadrul turneului de promovare a noului sau album „Far from the Sun”. Concertul a inceput la ora 20.00, pretul biletului fiind cuprins intre 80 si 160 de lei, in functie de locul ocupat in sala.

Artistul britanic James Blunt a concertat pe 21 februarie la Sala Polivalenta. Concertul sau face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent album al artistului „All the Lost Souls”. Spectacolul a inceput la ora 20.00, pretul biletelor a fost cuprins intre 100 si 500 de lei, in functie de pozitia in sala. Totusi, nu s-a bucurat de un numar impresionant de fani, intrucat sala a fost jumatate goala… pacat totus. Aveam cativa prieten alaturi de care doream sa merg… next time !

Festivalul B’estfest promite si anul acesta o atmosfera incendiara, la care vor lua parte artisti din toate colturile lumii. Festivalul va avea loc tot la Romexpo si se va desfasura in perioada 1-5 iulie. Pe 1 iulie, numita „Ziua Zero” a evenimentului, va concerta trupa „The Killers”, o formatie de rock alternativ apreciata in intreaga lume. Pretul biletului de participare la B’estfest in „Ziua Zero” este de 110 lei. In randul artistilor care au confirmat deja participarea la festival se numara: Franz Ferdinand, Moby, trupa Motorhead, legendarii rockeri de la Manowar, trupa britanica The Ting Tings, Patrice si The Faint. Pretul biletului de participare la festival in perioada 2, 3, 4 iulie este de 270 lei sau 110 lei pentru o zi. Ultima zi a festivalului, B’estfest Aftershock, este dedicata fanilor muzicii rock, Manowar urmand sa incante auzul iubitorilor genului. Pretul unui bilet pentru B’estfest Aftershock este cuprins intre 100 lei la Gazon B sau 150 lei la Gazon A.

Mai avem putine zile si… ne intalnim cu noile festivaluri ! „Are you ready ” ?


Tag-uri: muzica, concerte, madonnaCategorie: Muzica  - ( Muzica - Archiva)

Data Adaugarii: 17 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :