FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 678
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Comertul online, noua moda pe internet

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Comertul online, noua moda pe internet

 Q:   Intreaba despre        
Comertul online, noua moda pe internet Este uimitor cat de mult a evoluat acest tip de comert in ultimii ani. Pana de curand, comertul online parea o adevarata utopie. Clientii se temeau ca nu vor primi produsele cumparate iar posibilii vanzatori se temeau ca nu vor primi banii cuveniti pe produsele livrate. Practic, se crease o lipsa de incredere intre client si ofertant.

In ultimii ani s-au dezvoltat noi sisteme de comert electronic. Bancile s-au implicat in acest tip de comert oferind cateva posibilitati de plata extrem de atractive. S-a asigurat astfel plata catre furnizor. Imediat au aparut primele site-uri de comert electronic. Acestea garantau livrarea produselor si au atras clienti prin intermediul unor oferte extrem de atractive. Profesionalismul a fost cel ce a dus la o crestere a increderii intre clienti si vanza tori.

Asa cum era de asteptat, acest tip de comert a explodat. Comertul online oferea cateva avantaje pe care comertul normal nu le avea. In primul rand era accesul catre mult mai multi potentiali clienti. Practic, un site de comert putea trimite produse in orice colt al lumii. Posibilitatile erau nelimitate. Economii importante se faceau si prin scutirea de la plata chirii pentru spatii comerciale si depozite. Pentru un magazin online nu e nevoie decat de un spatiu de depozitare a produselor.

O data cu evolutia comertului pe internet, s-au dezvoltat si ofertele venite din partea programatorilor. Ecommerce si Oscommerce au devenit extrem de populare. Ambele permiteau crearea de site-uri cu un nivel de securitate ridicat (lucru absolut necesar pentru protejarea tranzactiilor) si un acces rapid la produsele dorite (din partea clientilor). Cererea tot mai mare de astfel de site-uri, cat si codul destul de complicat necesar in crearea lor a condus la o crestere accentuata a pretului. Au aparut site-uri la preturi astronomice (de ordinul zecilor de mii de dolari) insa cu o structura bine determinata si o modalitate de cumparare rapida si extrem de accesibila. Era o investitie ce producea profit si atragea tot mai multi clienti.

In ultimii ani, comertul electronic a ajuns din urma comertul normal (din punct de vedere al tranzactiilor) si se asteapta ca in urmatorii ani sa il si depaseasca. Ce e drept, tot mai multi prefera sa isi faca cumparaturile direct din fata calculatorului pentru a evita aglomeratia, caldura sau frigul de afara si, nu in ultimul rand, s-a dovedit a fi mult mai rapid.

By FW Editor


Tag-uri: comert, electronice, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 20 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :