FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 481
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Click.ro - Site de stiri mondene

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Click.ro - Site de stiri mondene

 Q:   Intreaba despre Click.ro - Site de stiri mondene       
Click.ro - Site de stiri mondene Click.ro este una dintre cele mai accesate publicatii online a unui tabloid din Romania, obtinand o medie zilnica de vizitatori unici de aproximativ 150.000, cifra deloc de neglijat, insa care se justifica avand in vedere preferintele publicului roman devorator de media pentru viata mondena, showbiz, scandaluri mai mult sau mai putin publice.

Unul din cele mai importante aspecte care propulseaza site-ul click.ro in topul publicatiilor de gen din Romania este formatul, care desi la o prima vedere poate parea monoton, in conformitate cu tendintele actuale, ascunde atentia pentru fiecare detaliu, care fac accesarea foarte atractiva pentru vizitatori. Astfel, meniurile simple din partea superioara sunt foarte usor de inteles si utilizat, facilitand accesarea articolelor dorite. Aplicatia flash aduce in prim plan cele mai noi aparitii pe site intr-un mod atractiv, prin derularea articolelor la intervale scurte de timp.

Mai apoi, toate celelalte articole se desfasoara, in ordinea aparitie lor pe site, in cadrul categoriilor in care sunt incadrate, si anume: "Hot news", "Vedete" (cu subcategoriile "romanesti", "celebritati", "fite", "paparazzi", "seriale"), "Actualitate" (cu subcategoriile "Bucuresti", "din tara", "romani in lume", "blitz"), "Sport" (cu subcategoriile "fotbal", "alte sporturi", "sexy sport", "zoom"), "Pe glob" (cu subcategoriile "ciudatenii", "UE", "mapamond", "poznele zilei") si "Extra" (cu subcategoriile "auto", "IT&gadgets", "utile", "hai-hui" si "sexualitate"). De asemenea, site-ul contine si o baza de date media, denumita "Media center", care contine fotografii si clipuri pentru majoritatea articolelor aparute, precum si altele, haioase, de actualitate, despre vedete, etc.

Formatul prietenos, accesul facil la toate categoriile de articole aparute, actualizarea constanta si rapida a continutului site-ului, precum si caracterul informatiilor transmise ii confera site-ului click.ro pozitia fruntasa in topul site-urilor de gen din Romania.

Numarul mare de vizitatori care acceseaza zilnic acest site nu face decat sa intareasca cele mentionate mai sus, publicul tinta fiind intr-o continua cautare a stirilor de senzatie despre evenimentele de actualitate sau vedetele contemporane. Site-ul click.ro isi atinge scopurile de publicatie online si chiar le depaseste, avand o multitudine de sectiuni dedicate celor care au cont activ pe site, dar mai ales prin multitudinea de rubrici bogate in informatii, care tin vizitatorii ocupati din plin cu accesarea acestora.

By FW Edito


Tag-uri: stiri, monden, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 24 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :