FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,558
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Capricornul si caracteristicile zodiei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Capricornul si caracteristicile zodiei

 Q:   Intreaba despre Capricornul si caracteristicile zodiei       
Acest semn in aspectul lui simbolic reprezinta pacatul. Este jertfa universala a capricornului sau a tapului tanar pentru ispasirea pacatului. Diferitele calitati ale ei si ale tapului din punct de vedere simbolic le foloseste Sf,Ioan in "Apocalipsa". Mantuitorul lumii sau Stapanul Soarelui s-a nascut de asemenea la miezul noptii. Exact cand intra in stapanirea acestui semn, pe timpul solstitiului de iarna. Copilul sfant care a salvat omenirea de la pieire s-a nascut in staul si s-a culcat in ieslele tapului astfel el a ramas ca un simbol al iernii si al mortii

Semnul cappric, semnifica genunchii marelui om al cosmosului si reprezinta primul principiu. El reprezinta partile maleabile si mobile ale corpului. Capris dupa planisfera zeica este stapinit de Marte care a spus: "a pornit liber a cerboaica, ea aduce in lume vorbe frumoase".

Capricornul (22 decembrie - 19 ianuarie)este emanatia cea mai de jos a pamantesculiu trigon si face parte din constelatia Saturn.

Piatra mistica este ONIXUL.

Ziua norocoasa este sambata. Numere 1 si 3.

Culoarea norocoasa este verde inchis.

Cele mai bune locuri pentru succes in viata sunt locurile retrase, in afara zgomotelor si iritatiilor. Pe plan intelectual Capris reprezinta formele exterioare si ceea ce determina influxul lor face parte dintre cele mai mici forte pe scara adevaratei spiritualitati. Sub aceasta influenta mintea este intotdeauna in alerta ca sa prinda sensul lucruri¬lor si profita de circumstanta. Rareori semnul semnifica o mentalitate cu totul schematica, insa natura intelectuala conduce spre atingerea unei limite egoiste si indica de asemenea o mare perspicacitate a mintii. Supusii semnului sunt si iuti ca fulgerul ca sa observe punctele slabe ale altora mai cu seama cand aceasta poate determina la profit.

Nu sunt dispusi sa faca un lucru dificil daca nu vad un oarecare profit intr-un viitor apropiat. in medie, tipurile de capricorn sunt pla¬cute sa le intalnesti. Au momente fermecatoare, nu sunt usor de iritat si privesc bine in ceea ce survine pe neasteptate. Indicatiile zodiacale arata ca sunt prudenti, cu simt diplomatic, atenti si rezervati.

Personalitatea lor devine dinamica, cand pot sa-si invinga o oarecare timiditate. Odata siguri pe ei devini agresivi, expresivi si denota o personalitate care atrage. Timiditatea lor nu este datorata vreunui complex de inferioritate, ci este rezultatul felului lor de a fi seriosi

Se poate avea in vedere inca incredintarea de responsabilitati si vor duce la bun sfarsit misiuni importante. De obicei sunt foarte sensibili, au un temperament moderat, mandru, loial si simpatici. Daca simtamintele lor suntlezate ei arata o manie puternica si pot deveni extrem de critici. De felul lor vorbes atat de grabit ca nu totdeauna stiu ceea ce au de spus.

Din fericire rabdarea lor naturala ii ajuta sa se observe deseori. Ei nu judeca intotdeauna drept, au propriile lor idei despre unele lucruri si atunci actioneaza in acest sens crezand in corectitudinea si dreptatea lor. Sunt in stare sa se manie mai mult pt. fleacuri decat pentru lucruri serioase. Pot avea o fire buna daca isi studiaza caracterul si isi fac ajustarile si ameliorarile necesare.

inceputul nu este prea usor, dar ei sunt tipul de oameni care pot fi ajutati daca o doresc. Sunt capabili sa se concentreze. in conditii obisnuite au o mare putere de autocontrol. Sa fie atenti ca atunci cand trebuie sa rationeze just, sa lase la o parte sentimentele personale, motivarile preconcepute si prejudecatile. Este un fapt nefericit ca majoritatea din acesti supusi cad in acest pacat.

Au o perceptie ascutita cand nu sunt influentati de propriile simtaminte. Ei sunt in stare sa-si invinga rezerva lor naturala. Multe dintre actele lor impulsive sunt mai de graba rezultatul unor dorinte si fantezii personale. Multe nenorociri sunt cauzate din actionarea sub influenta impulsurilor, fara sa faca apel la ratiunea si la o judecare corecta. Ei trebuie sa-si asculte vocea intuitiei. Aceasta le va da putinta sa inteleaga mai bine natura comuna si interesele altor persoane. Intuitia sa nu se confunde cu ingrijorarea si teama pe care ei o au deseori in fata unor hotarari. Intuitia ca si inspiratia nu se bazeaza pe asociatii de idei pripite.

Se va dovedi in avantajul lor sa inteleaga forta interesanta a acestei facultati care ii va ajuta sa prevada multe lucruri. Tipurile din Capricorn au un fel de a fi care-i face capabili sa fie eficienti si sa aiba intelegerea unor fapte sau cunostinte in care altii nu reusesc. Au capacitatea de concentrare de meditatie si duc multe probleme la concluzii de succes. in circumstantele obisnuite ei dovedesc o judecata sigura numai ca trebuie sa invete sa nu privesca lucrurile prin simtamintele personale. Sunt indicatii ca ei se bucura de o constitutie fizica destul de buna.

Semnul zodiacal legat de genunchi ca forta anatomica - zodia este ocrotita de Saturn care stapineste si oasele. Este de recomandat sa se pazeasca de boli ale oaselor si accidente osoase. in plus supusii semnului sunt mai mult sau mai putin susceptibili sa faca tulburari diferite si intestinale. Trebuie sa aiba grija ca prin orice forma sa faca exercitii fizice usoare sa-si intertina organismul in bune conditii. De ase¬menea sa evite intotdeauna sa contracteze raceli comune. Daca totusi sunt nevoiti sa umble in frig trebuie sa-si ia masuri ca sa stea cat mai putin posibil.

Ei trebuie sa evite nelinistea si supararile. Dar au un fel serios si prudent, ei isi doresc lucruri placute in viata. Le plac distractiile si calatoriile, glumele si activitatea sociala. Au un simt fin de a fi, un simt al aprecierii artistice. Desi dau oarecare importanta si le plac calatoriile nu se vor abate mult ca sa le faca. in dragoste sunt sensibili, rezervati si putin cam timizi, dar sunt loaiali fata de persoana iubita. Au idealuri inalte in dragoste si uneori aceasta le poate determina dureroase dezamagiri. Uneori ei sunt afectosi dar de cele mai multe ori se arata rezervati pana la indiferenta.

Aceasta atitudine din partea lor duce la neintelegeri cu persoana iubita. Dat ca au inclinatii intelectuale ei tind sa-si selecteze relatiile sub aspect intelectual. Au pentru partenerul lor un fel de dragoste idealista si sunt egoisti in ceea ce priveste obiectul dragostei lor. Ei sunt de o gelozie oarba, ei sunt obligati sa inteleaga, ca dragostea in viata are o baza materiala ca si idealurile si visele romantice din lumea fanteziei.

Trebuie sa accepte ca el are o anumita natura intelectuala emotio¬nala si psihica iar persoana iubita alta. Daca supusii capricornului nu considera mai sus numitele calitati in mod rezonabil, legaturile lor nu vor fi armonioase. Casatoria le va dezvolta partea mai expresiva a personalitatii lor. Ei isi pot dezvolta o perspectiva stralucitoare in viata si in casatorie devine sursa de inspiratie pentru progresul lor. Persoanele din Capricorn de asemenea isi manifesta o parte din afectiunea lor in prieteniile si relatiile cu altii. Sunt indicatii ca in aceasta zodie cei ce iubesc mult copiii pot avea multi copii. Ei simt o dragoste profunda pentru ei si se dovedesc foarte indulgenti in educatia lor.

Desi sunt rabdatori si au o intelegere atenta ei vor trebui sa evite de a deveni posesivi. Le place viata in caminul lor, mai ales cand au un partener potrivit cu care se inteleg. Daca traiesc singuri familia o constituie cei patru pereti ai casei lor si aceasta se intimpla cand in timpul tineretii viata lor familiala a fost suprasaturata de conditii de instabilitate. Deseori atat ei cat si parintii lor vor fi putut avea discutii si aceasta a influentat negativ psihicul lor inca din copilarie. Cu toate acestea ei sunt devotati parintilor si familiei.

Supusii Capricorn trebuie sa-si aleaga felul de activitate care ofera mintii si fizicului lor cea mai buna manifestare. Ei au un exceptional discernamint financiar si executiv. Ei pot asadar face mult succes in afacerile lor personale si lucreaza in afaceri sau profesiuni cu harnicie, constiiciozitate si pricepere. Daca sunt asociati, sunt loiali fata de partenerul lor.

Parte din supusii Capricorn pot fi lenesi si se descurca greu in viata, insa acesata este de abicei rezultatul descurajarii. Odata acest lucru castigat numai presati de circumstante se mai pot schimba. Sunt persoane demne de incredere si in stare sa faca orice cu usurinta cand se pornesc la drum cu gandul de a realiza ceva. Sunt dotati cu un inalt grad de hotarare si rabdare care-i ajuta sa progreseze.

Este adevarat ca multi dintre ei nu par sa realizeze mare lucru o parte din viata, dar la un moment dat deseori pe neasteptate vine consideratia si succesul.Au tipul de personalitate care-i face apti sa avanseze destul de bine in tovarasie. Au simt profund de evaluare, le place sa colaboreze si vor accepta partea lor de responsabilitate cu placere.

Tipurile superficiale de Capricorn au de obicei un caracter conservativ care, daca-l aplica in toate aspectele vietii materiale, ii va canaliza sa-si puna la o parte ceva bani. Acesta este adevaratul secret al succesului lor financiar. Cele mai mari averi din lume au fost constituite ca inceput din mici economii meschine si exercitind principii conservatoare. Ei vor obtine mari profituri din investitii si bunuri de stat si participind la mari concerne.

Supusii Capricorn trebuie sa-si foloseasca buna judecata in afacerile financiare si sa-si tempereze impulsurile lor speculative. Zodia indica ca din punct de vedere financiar ultima parte a vietii lor va fi destul de favorabila. Ei raspund la tratamentul pe care-l fac. Fara indoiala ca se vor imprieteni cu multe persoane, insa alegerea prietenilor intimi va fi foarte linistita.

Uneori ei sunt activi pe taram social, alteori doresc sa ramana singuri sau cu un numar mic de prieteni cu care ei se inteleg mai bine. Sensibilitatea lor temperamentala si dispozitia lor morocanoasa constituie cel mai mare handicap si sunt de obicei determinate de cauze banale. Ei incearca din rasputeri sa fie tipul de oameni foarte seriosi, insa nu are nici o ratiune sa faca atita pentru a inlatura din viata lor frivolitatea. Aceasta este insa o eroare pe care o fac tipurile de oameni care nu au nici o intelegere reala a vietii.


Tag-uri: horoscop, zodie, saturnCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :