FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 565
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Balanta si caracteristicile zodiei

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Balanta si caracteristicile zodiei

 Q:   Intreaba despre Balanta si caracteristicile zodiei       
BALANTA (23 septembrie - 22 octombrie), aceasta constelatie simbolizeaza spiritul justitiei. Cei mai multi din cititorii in stele probabil ca au vazut pe zeita dreptatii reprezentata printr-o femeie legata la ochi, purtind in mina o balanta. Este o conceptie pur astrologica. Semnul Cumpenei semnifica rinichii si spatele Marelui Om celest si de aceea reprezinta centrul pastrator de fluide reproducatoare. Semnul este punctul central al puterii de procreare. Aceasta constelatii reprezinta punctul echinoctiului pe arcul ciclului de viata al atomului.

Semnul inseamna unificarea fortelor cosmice in punctul central al echilibrului sferei. balanta semnifica perceptia externa in balanta cu intuitia. Unirea acestora determina ratiune si prudenta Scoala realista de ganditori este sub influenta ac estei planete. Din punct de vedere al planisferei ezoterice constelatia Cumpenei este supusa patriarhului Oan.

Balanta reprezinta echilibrul interior al fortelor naturii si contine misterul atotstiitorului, al initierii antice. Dupa harta universala acest semn il reprezinta pe Enoch, omul perfect. balanta este cea de-a doua emanatie a veselei Triplicitati si este constelatia dominata de Venus.Piatra pretioasa mistica este chrysolitul.

Ca talisman magnetic aceasta piatra pretioasa actioneaza ca o forta de repulsie, care respinge emanatiile corpurilor straine. Ziua norocoasa este vineri. Numere norocoase 6 si 9. Culoarea norocoasa este albastrul. Locurile cele mai bune pentru succes sunt legate de activitatile sociale. in mod teoretic, cei din balanta sunt sustinatori fermi ai conceptiilor despre infratire si egalitate universala, a drepturilor omului si, in realitate, ei folosesc teoriile lor favorite in practica de toate zilele.

Ei poseda o minte foarte echilibrata si o personalitate magnetica Ajung rareori in situatii sociale proeminente pentru ca sunt prea calmi, destul de echilibrati, atit fizic cat si psihic, ca sa devina lideri in orice activitate politica.Unu din atributele constelatiei este acela de a insufla supusilor ei tendinta de a accepta si adopta fericirea pe calea drumului de mijloc. Balantele in general, au punde de vedere pentru ambele aspede ale unei chestiuni si intuitiile lor sunt clare si luminoase.

Adevarate personalitate a Cumpenei este fermecatoare, atractiva, placuta si gratioasa. balanta indica frumusete si cei mai multi dintre frumosi sunt nascuti in aceasta zodie. De obicei cei din balanta au o tinuta remarcabila. in genereal ei au o personalitate fizica responsabila direct in crearea propriului destin de-a lungul vietii. Aceasta orientare da un bun start in viata, dar, in conditiile actuale, succesul depinde mai mult de calitatile intelectuale decat cele fizice.

Ca si comportare sunt draguti, simpatici, generosi si loiali in conditii obisnuite. Au o structura emotionala sensibila, raspunsurile lor emotionale, temperamentale variaza cu starea sufleteasca particulara pe care le-o da starea timpului. Uneori sunt iuti la manie si in alte imprejurari sunt foarte rabdatori si pot tine piept multor nonsensuri. Le displac nedreptatea si minciunile sufletesti, desi vor sa fie situatii in viata cand ar fi util sa fie atenti sa nu se faca ei insisi vinovati de atitudinea ingusta fata de altii.

Desi nu arata sunt egoisti si incapatanati, au ca natura independenta. Ei se supara pentru orice incalcare a independentei lor, in orice imprejurare. in afaceri si in viata manifesta aceeasi personalitate, deseori nestapanit si impulsiva. Au bun simt, dar sunt doua lucruri impotriva carora trebuie sa lupte: sa nu considere orice situatie din punct de vedere al sentimentelor si judecatilor subiective si sa evite sa se arunce asupra unor concluzii prin analogie si comparatie. Rationamentele bazate pe unele emotii momentane, pe prejudecati sau comparatii gresite sunt ca o aruncare in necunoscut.

Au o buna perceptie, ajutata de o intensa dorinta de a se instrui. in zelul lor de a invata trebuie sa se pazeasca de superficialitate si nepatrunderea sensuri lor unor detalii care par minore, dar sunt esentiale intelegerii si aprofundarii problemelor. Sunt capabili sa inteleaga orice problema, in afara propriilor lor sentimente. Ei trebuie sa-si examineze emotiile cu cea mai mare grija. Desigur este greu de considerat in mod impersonal propriile sentimente, insa, inarmat cu vointa si dorinta de reusita,cu putina sansa ei se pot perfecta. Imaginatia are un rol important in viata Cumpenei.

Ei au o fire visatoare, le place sa-si rasfete propriile ginduri. Idealurile lor romantice le traiesc foarte viu in imaginatie. Imaginatia excesiva, in astfel de obiceiuri, poate sa creeze conditiile pentru mari deziluzii in dragoste, flirturi si casatorie. Este un lucru minunat sa porti in ganduri astfel de idealuri frumoase atat timp cat esti inzestrat cu o vointa ferma si atunci imaginatia va fi utilizata pentru prevederea fapteloi necesare pentru progres.

Cu toate ca ei sunt destul de voluntari, oameni care gandesc drept, sunt momente cand le lipseste continuitatea in urmarirea unui tel propus si nu ajung intotdeauna in ideile lor la o concluzie logica. Au momente cand pot fi evazivi iar in alte imprejurari arata o buna putere de concentrare. Din punct de vedere emotiv ei sunt impulsivi. Sa gindesti impulsiv e una, sa analizezi impulsiv e alta. Daca vor face asa vor interpreta pripit si apoi se vor cai de comoditatea lor. Ei se multumesc sa mediteze la unele probleme, dar niciodata sa nu le duca la bun sfirsit. La cea mai mica piedica pot sa abandoneze intregul proiect.

Au intuitie care-i ajuta sa inteleaga natura umana. Au momente cand pot sa intrevada si sa inteleaga problemele altora. Au aversiune fata de unele persoane fara sa stie pentru ce anume. Timpul arata insa ca, de obicei, presimtirea lor a fost justa. Cu toate acestea, cand problema este trecuta prin propriile lor emotii si sentimente, ei sunt in stare sa nu tina seama de intuitia cu care i-a inzestrat natura si sa actioneze contra ei. Ei trebuie sa tina seama de vocea intuitiei,fiindca aceasta va fi un ajutor in calea lor spre progres. Supusii Cumpenei au o buna constitutie fizica, dar este foarte important sa aiba grija de un regim igienic.

Trebuie sa evite excesele. Constelatia domina rinichii, spatele si salele. Trebuie sa fie atent la schimbarile dispozitiei sufletesti si la starile depresive, cautand sa se distreze ca sa-si mentina buna dispozitie. Sa evite excesele si astfel vor indeparta oboseala, iritabilitatea si nervozitatea. Ei iubesc calatoriile, sportul, dansul, recreerile si teatrul. Gusturile lor trebuie satisfacute ca si imaginatia. Le plac lucrurile artistic din viata si natura. Supusii Cumpenei sunt tandri, afectuosi, simpatici si calzi in dragoste. Pot da impresia de echilibru si calm in timp ce ascund firi aprinse, ale unei naturi afectuoase; cand exista conditii ideale sunt expresivi si demonstrativi.

Sentimentele lor pot fi cu usurinta ranite in dragoste, dar ei vor indura orice cu placere, pot sacrifica multe cand iubesc. Pot fi acuzati de flirturi pentru ca ii intereseaza multa lume, interesul lor este insa mai mult intelectual, decat fizic. Le place sa se intalneasca si sa vorbeasca cu orice persoana ori de cite ori au ocazia. in orice imprejurare amoroasa sau romantica este util sa aiba grija ca idealul lor romantic sa nu impiedice o buna judecata practica.

Trebuie sa-si reaminteasca aceasta si indiferent pe cine iubesc sa-si aleaga partenerul intru toate calitatile lor si sa nu fie subjugati numai de unele calitati care le desteapta un interes romantic temporar. Pana sa invete acest lucru ei vor suferi deziluzii in dragoste. Ar trebui sa existe o potrivire rezonabila intre ei si partenerii lor, atat ca idealuri cat si intelectual si emotional si fizic. Daca nu exista, supusii Cumpenei isi pierd mai tirziu interesul. Ei trebuie sa asculte vocea intuitiei care-i pazeste in mod sigur de orice impulsivitate in probleme romantice.

Natura Cumpenei este incapatanata si independenta. Partenerul ideal trebuie sa fie la fel intelegator, intelectual, simpatic, rabdator, afectuos, demonstrativ si idealist. Zodia indica o mare dragoste pentru copii. Nu sunt sterili, dar nu vor avea multi copii. Viata lor casnica nu poate fi intotdeauna asa armonioasa si pasnica cum o doresc si o asteapta ei. Natura lor independenta poate cauza dezacorduri cu parintii lor.in general sunt devotati parintilor si rudelor lor, insa nu sunt intotdeauna intelesi de acestia.in camin isi doresc cel mai mare comfort si frumusete posibile.

Viata lor familiala poate fi instabila din pricina dorintei lor de schimbare. Monotoniile ii plictisesc incit pot fa ce cu usurinta un pas gresit. Le place sa invite in casa lor. in cursul ultimei jumatati a vietii lor sunt inclinati sa devina mai instabili. Aceasta zodie indica adaptabilitat si talent, au mai mult talent decat stiu ca au. Pot trece prin mai multe dificultati pana descopera care este cea mai buna cale de urmat in viata. Fiind neatenti cu educatia lor, propria lor experienta ii poate face neatenti si schimbatori in diverse domenii al vietii, inainte de a-si gasi adevarata vocatie. Vor fi inclinati spre profesii artistice si intelectuale.

Exceleaza in orice profesie care-i pune in contact cu publicul. Sunt foarte buni judecatori si dotati pentru multe feluri de activitati legate de distractii Pot deveni de asemenea profesori, scriitori, medici, aviatori. in conditiile bune au o mare eficienta, pot fi foarte ambitiosi, energici si repurteaza succese. Se descurajeaza repede in unele momente, incat va trebui sa faca eforturi sa-si dezvolte vointa. Zodia aceasta arata ca vor avea venituri bune, dar cu tendinta de a fi cheltuitori. In casatorie si afaceri succesul depinde de tipul partenerului.

Realizeaza mai mult cand au mana libera si au succes cand se lanseaza de unul singur. Sunt destul de cumpatati, insa sunt momente cand cheltuiesc intr-un impuls nesabuit - atunci trebuie sa intervina spiritul de conservare si consecventa. Sunt inclinati sa fie speculativi si se recomanda sa fie rezonabili. Sa nu riste niciodata decat pentru idei foarte mari. Ei vor obtine rezultat satisfacatoare daca vor face investitii in obligatii de stat, tranporturi, aviatie si intreprinderi chimice.

Personalitatea lor atractiva ii face sa aiba multi parteneri si sa actioneze multe cunostinte. Unii dintre ei, nuli ca valoare, din pricina farmecului personal vor fi placuti. Pot fi loiali cu prietenii, insa au tendinta sa devina critici sti. Vor avea multi prieteni care le vor face confidente.

Supusii Cumpenei au toti posibilitatea de a se ridica la primele pozitii sociale, daca o doresc. Ii ajuta farmecul personal. Nereusitele vin din visarile lor nerealiste si din lipsa de tenacitate.Trebuie sa reziste starilor de depresiune, sa fie vigilenti cu sanatatea lor. Cu educatie sporita, pot indeplini in mare masura scopurile si ambitiile.

Au mai multe semne zodiacale in favoarea lor decat impotriva lor si, punand in practica in practica calitatile lor constructive date de zodie, ajung la reputatie, progres si fericire.


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :