FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 533
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Balanta si capaciatea sa de seductie

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Balanta si capaciatea sa de seductie

 Q:   Intreaba despre Balanta si capaciatea sa de seductie       
Balanta este unul din semnele cele mai seducatoare ale zodiacului. Gentiletea si blandetea ii vor permite sa obtina imediat increderea si priteneia anturajului. In ciuda nehotararilor si indoielilor care macina adesea acest semn, Balanta poate seduce prin atitudinile sale, prin aspectul fizic, prin senzualitate si nevoia constanta de afectiune. Simte in permanenta nevoia sa-si faca relatii si sa-si mareasca familia de suflet. Se intampla sa intrtina relatii stranse si cu colegii munca. In general ii place jocul si seductia. Intr-un fel, increderea in sine este sustinuta de ceeea ce citeste in privirile celorlalti si de efectul pe care-l produce asupra lor. Este un excellent camarad si ii place ca sentimentele sa-i fie inpartasite. Balanta este sub semnul influenteu lui Venus, sentimentala, visatoare, adesea nehotarata cand evenumentele o prind nepregatita. Inainte de a lua o hotarare isi pune o multime de intrbari. Partenerul ei trebuie sa se inarmeze cu rabdare pentru a suporta aceste stari care revin ciclic. Dar in momentul in care o Balanta traieste marea dragoste si cand are insfarsit certitudinea sentimentelor sale, este cea mai placuta si mai suptila dintre fapturi. Balanta este mai degaraba o fiinta deschisa. Isi face intodeauna enoem de multe probleme inainte de a-si oferi pritenia unui necunoscut.

Cantareste multa vreme argumentele pro si contra…si adesea ceilalti isi pierd rabdarea. Aceasta este o trasatura de caracter pe care pe care balanta va trebui sa si-o domine toata viata. Cand area incredere este un prieten sensibil, serviabil si plin de umor. Fidelitatea este unul din atuurile sale. Fire peste masura
+dedeschisa si iubitoare, Balanta nu poate indura singuratatea inimii, iar cea mai mica lipsa de masura o da cu totul peste cap.

Combinatiile Balantei cu :

Sagetatorul – combinatie in care domina spiritul de echipa. Pot colabora foarte bine, nu vor exista conflicte pentru pozitii sau interese. Semnul este dominat de prietenie.

Capricornul - o combinatie mediocra. Pot aparea conflicte pe toate planuril. Dragostea va fi neimplinita din cauza tendintei de izolare a celor din balanta.

Varsatorul - o combinatie excelenta. Caracteristic pentru Varsator este stabilitatea si calmul sau doar la inceput, pana pasiunea se dezlantuie.
Pesti – o combinatie compatibila. Veti cunoaste o dragoste compatibila, plina de feerie, de magnetism, de uitare de sine. Totul va fi minunat.

Berbecul – relatie incompatibila, planeza nicrederea si ifidelitatea . Vor fi conflicte permanente. Nu faceti gresala sa alegeti .

Taurul - partenerii se vor respecta si se vor iubi reciproc dar in prima faza a cunoasterii de preferinta la inceputul anului. Atat !

Gemeni – o combinatie in care va potriviti de minune. Punctul culminant al iubirii va fi in una din lunile de iarna : februarie .
Puteti sa spuneti DA ! Numai dupa 25 octombrie. E pacat sa nu va casatoriti !

Racul – combinatie totala nefericita. Evitai orice contact va poate duce la prabusire. Pe Rac il veti cunoaste la mijlocul lui februarie sau sfarsitul lui septembrie. Va aduce ghinion !

Leu – va va respecta intelingenta si frumusetea insa nu sperati la mai mult . Puteti colabora cu succes in afaceri.

Balanta – o relatie lipsita de pasiune , dominata de lupta comuna pentru anumite scopuri sau interese. O combinatie fara prea mari conflicte, fructuoasa dar in plan material.

Scorpionnul – o legatura acceptabila, veti fi mai mult singur. Uitati planurile de mariaj. Cle de colaborare in afcaeri pot sa ramana.
sursa imaginii : astrologyweekly.com


Tag-uri: balanta este unul din semnele cele mai seducatoare ale zodiacului. gentiletea si blandetea ii vor permite sa obtina imediat increderea si priteneia anturajului. in ciuda nehotararilor si indoielilor care macina adesea acest semnbalanta poate seduce pCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :