FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 533
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre autovit. ro - "Anunturi auto intr-o noua forma"

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

autovit. ro - "Anunturi auto intr-o noua forma"

 Q:   Intreaba despre autovit. ro - "Anunturi auto intr-o noua forma"       
autovit. ro - "Anunturi auto intr-o noua forma" Autovit.ro este unul dintre cele mai accesate site-rui de anunturi auto din Romania, avand aproape un milion de vizitatori lunar. Lansarea site-ului inca din anul 2000 si dinamica intretinerii site-ului au constituit reteta succesului in acest caz. Pentru multi, un site cu anunturi trebuie sa fie cat mai simplu si cat mai exact in redarea cautarilor.

Tocmai aici s-a lucrat cel mai mult in cadrul modificarilor site-ului, aducandu-l la forma de azi. Astfel, a fost refacuta integral prima pagina, care desi respecta, in mare, principiul eficientei prin simplitate, devenea greoaie pentru cei care erau vizitatori pentru prima data sau erau incepatori in ale cautarilor prin intermediul internetului, intrucat formatul era fragmentat, iar designul oarecum invechit.

Trebuie mentionat faptul ca, desi este clara "imprumutarea" conceptului de configurare a primei pagini si a paginilor cu anuturile propriu – zise de la site-urile de gen din strainatate, site-ul autovit.ro pastreaza o tusa individuala prin limitarea publicitatii de profil care poate deveni sacaitoare, precum si prin simplitatea formatului.

Este de bun augur faptul ca administratorii site-ului au reusit sa adopte doar cele mai importante si folositoare proprietati de la site-urile de gen din Europa, si anume pastrarea formatului cu cautare simpla in pagina principala si cautare avansata pe mai multe etape si categorii de caracteristici auto, cum ar fi tipul sortarii rezultatelor cautarii, criterii suplimentare referitoare la motorizari, transmisie, tara de origine si tara inmatricularii, informatii suplimentare cu trimitere la proprietari, istoric de service si accident, echipament aditional, cautare in descrierea facuta de cel care a postat anuntul sau chiar dupa id-ul anuntului.

Este de apreciat, de asemenea, faptul ca marca si modelul autovehiculului cautat sunt acum introduse dinainte, vizitatorul trebuind doar sa aleaga din variantele existente, care acopera intreg spectrul de autovehicule pentru fiecare producator in parte, fapt ce elimina in acelasi timp si confuziile date de incorectitudinea inscrierii modelului de catre vizitator sau de catre cel care a introdus anuntul, care influentau in mod negativ posibilitatea unei afisari corecte a rezultatelor cautarii.

Concluzionand, adaptarea permanenta, atat vizuala cat si de continut a site-ului autovit.ro, la dinamica si cerintele actuale in domeniu, a reusit sa il mentina in topul site-urilor de gen din Romania, si chiar mai mult, sa il faca sa castige teren chiar si in fata site-urilor de anunturi auto din strainatate, vizitatorii, in principal romani, recunoscand calitatea acestuia si renuntand, treptat, bineinteles si in functie de dinamica pietei auto, la accesarea site-urilor de gen din Europa.

By FW Editor


Tag-uri: auto, vanzari, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 18 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :