FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 418
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre anunturi-auto. ro - "Un site in ascensiune"

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

anunturi-auto. ro - "Un site in ascensiune"

 Q:   Intreaba despre anunturi-auto. ro - "Un site in ascensiune"       
anunturi-auto. ro - "Un site in ascensiune" Site-ul anunturi-auto.ro este unul dintre cele mai vizitate din Romania in cadrul categoriei auto, inregistrand lunar in jur de 150.000 de vizitatori. Cifra nu este una impresionanta, insa faptul ca acesta se regaseste intre primele 10 de gen in tara noastra ne face o idee asupra posibilitatilor si aspiratiilor acestuia.

Site-ul are un format modern, inspirat din tiparele celorlalte site-uri de succes de pe piata auto online, insa are si puncte perfectibile. Unul dintre acestea este existenta publicitatii, care la inceput este discreta, insa pe masura ce derulam prima pagina sau accesam alte pagini ale site-ului, poate deveni usor sacaitoare, cu atat mai mult cu cat majoritatea produselor sau serviciilor prezentate nu au legatura cu lumea automobilistica, chiar dimpotriva, unele venind dintr-o alta sfera de prezente online, si anume reviste din lumea femeilor sau produse cosmetice, care pentru publicul tinta al site-ului, respectiv in marea majoritate barbati, este clar ca nu prezinta interes.

Problema in sine poate deveni una de forma, si nu de fond, intrucat atata timp cat nu iese in evidenta prea tare, poate fi mai usor ignorata, insa pentru aceasta, asa cum s-a procedat si in alte situatii valabile pentru acest site, se pot imprumuta solutii pentru eficientizare de la site-urile de profil care au mai mult succes.

O alta problema constructiva din punct de vedere a conceptiei a site-ului este aceea ca desi exista cele doua mari categorii de cautari, simpla si avansata, cea dintai nu ofera decat posibilitatea cautarii anunturilor doar dupa marca, neoferind si alte criterii minimale pe care si l-ear dori unii, cum ar fi anul de fabricatie sau pretul autovehiculului.

Per total, site-ul este unul care tinde spre podiumul celor de profil, insa, asa cum am mai zis, are aspecte perfectibile.

Este, totusi, de laudat faptul ca s-a dorit o extindere in mai multe directii, si anume a fost creat un forum atasat site-ului, exista rubrica de stiri din lumea auto, precum si trimiteri catre site-uri cu mai multa informatie de profil, lucruri care nu au putut fi decat benefice pentru ridicarea acestuia in topul primelor 10 site-uri de profil din Romania.

By FW Editor


Tag-uri: auto, site, anunturiCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 18 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :