FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 361
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Antena 1: una dintre cele mai contestate televiziuni din Romania

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Antena 1: una dintre cele mai contestate televiziuni din Romania

 Q:   Intreaba despre Antena 1: una dintre cele mai contestate televiziuni din Romania       
Antena 1: una dintre cele mai contestate televiziuni din Romania In ultimii ani Antena 1 a fost atacata din mai multe parti, in special pentru stirile pe care le ofera si incercarea de manipulare publica (in momentul alegerilor parlamentare si prezidentiale).

Mai multe personalitati au incercat sa gaseasca legaturi intre Antena 1, Antena 2 si Antena 3 si importanti moguli si oameni de afaceri din Romania. In acelasi timp s-a incercat dovedirea faptului ca Antenele urmaresc dezinformarea publicului si atingerea propriilor interese.

Datorita acestor scandaluri, credibilitatea trustului a scazut dramatic (in special in ultimii 2-3 ani). Scaderea credibilitatii a atras intr-un mod firesc si scaderea audientelor. Pentru a-si mentine cota de piata si a continua sa concureze cu postul rival PRO TV, Antenele au adoptat formatul de emisiune stil "Dan Dia conescu".

Astfel s-a incercat atragerea unui anumit segment de audienta. S-a reusit acest lucru, partial, insa a atras si mai multe critici. Realizatorii au fost caracterizati drep lipsiti de scrupule si moraluri iar temele neadecvate ale acestor emisiuni au adus mai multe sanctionari din partea CNA (atat atentionari cat si amenzi consistente).

Toate eforturile de a mentine competitia dintre Antena 1 si PRO TV aprinsa, au esuat. PRO TV s-a distantat impunandu-se ca postul numarul 1 din Romania, atat din punct de vedere al informatiei oferite cat si a calitatii emisiunilor. Mai multi realizatori si oameni de stiri de la Antene au parasit trustul si s-au orientat catre alte televiziuni unde si-au dezvoltat propriile emisiuni.

Desi existent de ceva vreme, site-ul postului Antena 1, antena1.ro nu s-a bucurat de prea mult interes pana recent. Sefii trustului au decis sa investeasca masiv in structura antena1.ro. In scurt timp, imaginea antena1.ro s-a schimbat complet.

Site-ul a primit o noua interfata, un nou sistem de cautare a informatiei dorite, si o mai buna optimizare. Au fost introduse numeroase categorii noi, conexiune catre site-uri externe si site-uri de socializare cat posibilitatea de a viziona in timp real cele mai importante jurnale de stiri si reportaje ale Antenei 1. Aceasta remodelare a adus la un numar neasteptat de mare de utilizatori noi.

Acestia au fost atrasi in special de calitatea informatiilor oferite, de structura moderna si de lipsa de reclame „pop-up”. Mai mult, antena1.ro a reusit sa ajunga din urma site-ul postului rival PRO TV iar lupta dintre cele doua mari televiziuni din Romania a devenit din nou una extrem de stransa (cel putin din punct de vedere al numarului de utilizatori online).

By FW Editor


Tag-uri: site, stiri, divertismentCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 16 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :