|
Articole: pag 21
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |Intoarcerea Lui Eugen Trica In Tara Este Extrem De Benefica Eugen Trica, un fotbalist de talie internationala, care a castigat trofee atat in tara cat si in strainatate, s-a mulat perfect pe un proiect realizat de cei de la CFR Cluj ce avea... | Traim intr-o perioada in care din ce in ce ai multi oameni sunt acaparati de indatoririle de la serviciu, iar aceste indatoriri le ocupa majoritatea timpului. De aceea nu prea mai... |
Imbracamintea poate masca unele defecte ale corpului Atunci cand suntem „rotunjoare†dar mai înalte este bine să preferăm rochii două piese, dar amandouă în aceeaşi culoare, desenele materialelor să... | Ingrediente: Carne de iepure 1 kg, zarzavat de supă 200 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, vin 100 ml, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, cimbru 1 fir, dafin 2 foi, usturoi... |
Ideile geniale ale Soniei Rykiel Sonia Rykiel s-a nascut pe 25 mai 1930 la Paris, in Franta. Ea a venit pe lume intr-o familie de polonezi de religie evreica. Viata sa nu a fost niciodata una usoara si din acest motiv... | Undeva prin anul 1886, un teren a fost cumparat de catre stat, avand sa fie folosit pentru construirea unei noi inchisori. Inchisoarea a fost deschisa in anul 1976, avand o frapanta... |
Monumentala clădire a fost construită ca un templu al tuturor zeilor, aşa cum reiese din chiar etimologia cuvintelor, în limba greacă pan însemnând tot iar theos... | Animalele împăiate nu reprezentau nimic nou în anul 1902 când Morris Michton a combinat ideea animalelor împăiate cu membrele mobile ale păpuşilor tradiţionale... |
Inghetata de portocale cu coji de portocale confiate Ingrediente 200 g portocale, 400 g zahar, 300 ml apa, 100-150 g coji de portocale confiate, 5 g sare de lamaie, 1 g sofran sau colorant alimentar (oranj). Mod de preparare Se... | Ion Rotaru Doina Marin Zavoianu Boii rag, caii rânchează, cânii latră la un loc, Omul, trist, cade pe gânduri şi s-apropie de foc. Adjectivul trist nu trebuie înţeles altfel decât în... |
Incadrarea de catre medic a alcoolismului intr-o stare psihopatologica Odată constatată prezenţa semnelor psihice, medicul va încerca încadrarea afecţiunii într-o anumită stare psihopatologică. Un sindrom nevrotic este recunoscut... | Ingrediente: Fasole albă 500 g, ceafă 150 g, ulei 100 g, bulion de tomate 100 g, dafin 2 foi, cimbru 1 fir, sare. Mod de preparare: Fasolea albă se alege, se spală... |
Ingrediente 400 g fasole albă, 100 g măsline, 150 ml ulei, 1 lămaie, 2-3 cepe, sare. Mod de preparare Se fierbe fasolea la fel ca in reţeta precedentă. Cand... | Alexandru cel Mare şi Impăratul Nero consumau zăpadă sau gheaţă cu arome, dar astea sunt mai degrabă precursoarele şerbetului decât a îngheţatei. Probabil... |
Se prepară la fel ca inghemachtul de pui | Inceputurile scolii romanesti de psihoterapie-partea 2 I. Vinţi şi C. Pascu (1984), abordand problema conţinutului profilactic al consultaţiei prénuptiale, pe baza experienţei medicale în acest domeniu, relevă posibilităţile;... |
ingrediente: Cartofi 1 kg, ceapă 250 g, ulei 100 g, bulion de tomate 100 g, dafin 2 foi, cimbru 1 fir, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt... | Ingrediente Pentru 6 portii: 7,200 kg carne de iepure, 200 g ceapa, 1 telina, 200 g morcovi, 2-3 ardei grasi, 1 capatana de usturoi, 300 g cartofi, 50 g bulion, 2-3 rosii, 1/2... |
Ingrediente Pentru 6 porţii: 500 g fasole uscată, 300 g ceapă, 50 g bulion, ^5-6 ar¬dei graşi, 1/2 căpăţană de usturoi, 150 ml ulei, sare, 2-3 roşii... | Ingrediente 5-6 dovlecei, 300 g ceapă, 100 ml ulei, 50 g bulion de roşii, 1-2 legături de verdeaţă, piper, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, sare. Mod de prepapare Dovleceii... |
Ingrediente: Ciuperci proaspete 2 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g. vin 100 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare. Mod de preparare: Se curăţă... | Una din doua sau mai multe specii de atomi, avand acelasi numar atomic, constituind acelasi element, dar care difera prin numarul de masa. Numarul atomic este echivalent cu numarul... |