FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,212
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre 4 Pasi Pentru Accesarea Fondurilor Europene

Tag-uri Populare


bani   afaceri   internet   conceptii   financiar   economii   fonduri   publicitate   vanzator   cumparator   client   produs   uniunea europeana   apa   fericire   zodie   horoscop   lucasfilm   surse   venituri   fax   tehnologie   site   autor   mlm   mesaje   card de credit   american express   bogatie   imbogatire   finante  

All Tags

Famous Forum

 

4 Pasi Pentru Accesarea Fondurilor Europene

 Q:   Intreaba despre 4 Pasi Pentru Accesarea Fondurilor Europene       
4 Pasi Pentru Accesarea Fondurilor Europene Antreprenorii care s-au orientat rapid, acceseaza deja fonduri europene. Numai pentru 2009 sunt disponibili pentru finantare peste 4 miliarde de euro .Insa nu toti intreprinzatorii au informatiile necesare, ori nu stiu ce tip de fond sa acceseze si pierzand astfel timp, alaturi de hotarare.

PASUL 1 - Afla fondurile europene potrivite pentru afacerea ta

Este un prim pas, la care vei fi ajutat de nenumarate companii "bine-voitoare". Inca de pe acum, poti observa cum nenumarate astfel de companii se vor oferii sa te ajute pe parcursul demersurilor tale, in vederea obtinerii fondului respectiv.

PASUL 2 - Pregateste dosarul

Majoritea celor care acceseaza fonduri nerambursabile recomanda sa lucrezi cu un consultant dupa ce au trecut prin experienta depunerii unui dosar.

FonduriEXPRESS.ro este prima firma de consultanta care iti deschide o linie directa catre fondurile europene, fara intarzieri, fara birocratie, rapid si sigur… in plus, efortul sau este redus la maximum !


PASUL 3 - Depune dosarul pentru aprobare

PE SCURT: Inainte ca dosarul sa fie analizat se va efectua de catre Autoritatea de Management o verificare din punct de vedere administrativ. Chiar daca este un pas simplu, multe din dosare sunt refuzate pentru ca nu indeplinesc conditiile minime de forma si eligibilitate. Trebuie mentionat ca autoritatile responsabile pentru acordarea de fonduri europene verifica in mod riguros cererile de finantare.

PASUL 4 - Primeste banii de la Uniunea Europeana

Este adevarat ca exista situatii in care inceperea efectuarii platilor intarzie, fara ca autoritatile se ofere o explicatie solicitantului in acest sens. Din experienta noastra aceasta situatie se intampla in general doar in cazul primei plati si iar intarzierea este de maxim 3 luni de la anuntarea castigarii finantarii.

Accesarea de fonduri europene este una din marile oportunitati de dezvoltare ale Romaniei. In acest sens institutiile guvernamentale vor grabi, in cadrul unui un efort amplu de sustinere a sectorului IMM-urile, procesul de analizare a dosarelor si de acordare a banilor.

"Romania are sansa istorica de a se moderniza prin intermediul celor aproape 30 de miliarde de euro pe care ii avem la dispozitie de la Uniunea Europeana. Daca nu fructificam acesti bani, istoria are dreptul sa ne condamne pentru ca am ratat sansa de modernizare a acestei tari" – Emil Boc, Prim ministru al Romaniei.


Tag-uri: uniunea europeana, fonduri, afaceriCategorie: Afaceri  - ( Afaceri - Archiva)

Data Adaugarii: 08 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :