FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,224
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Horoscopul Chinezesc : Dragonul

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Horoscopul Chinezesc : Dragonul

 Q:   Intreaba despre Horoscopul Chinezesc : Dragonul       
In horoscopul chinezesc, corespondentul DRAGONULUI este BERBECUL.

Puternicul si minunatul dragon astral nu inceteaza niciodata sa incante sau sa starneasca imaginatia. Astfel trebuie spus ca unele dintre aceste calitati miraculoase, iluzorii sau nu, sunt prezente la cei nascuti sub acest semn.

Persoana dragon este marinimoasa si plina de vitalitate si putere. Pentru el viata este o explozie de culori si este mereu in cautarea lor. Egoist, excentric, dogmatic, capricios sau teribil de sacaitor si irational, tot timpul are un grup de admiratori. Mandru, direct si aristocratic, isi stabileste de timpuriu idealurile in viata si reclama aceleasi standarde ridicate si aceeasi perfectiune de la ceilalti, precum si le impune si lui insusi.

In China, dragonul simbolizeaza imp aratul sau masculul. El reprezinta puterea. Despre cei nascuti sub acest semn se spune ca au coarnele destinului in mainile lor. Dragonul este un adevarat depozit de energie. Impetuozitatea sa, zelul si ravna sa aproape mistica pot exploda asemenea focului pe care dragonul il scoate pe gura. Este cel mai dispus sa devina fanatic cu privire la o chestiune sau la un lucru.

Orice ar face el, bun sau rau, niciodata nu va rata sa fie conducatorul actiunii. Chinezii il mai numesc si "gardianul bogatiei si puterii". Este cel mai prosper semn.
Dar dragonul, pe de alta parte, este semnul cel mai inclinat sa devina megaloman.
Puternicul dragon este foarte dificil de contrazis, uneori chiar imposibil. Are tendinta sa intiumideze pe toti acei care indraznesc sa-l provoace. Un dragon suparat poate fi ca un lup rau si mare la usa dumneavoastra. Va face scandal si va rabufni pana cand va darama casa. Dar el, cel mai adesea, este iubitor, in ciuda temperamentului sau iute si a cailor sale dogmatice.

Orice diferende pe care le au in familie vor fi uitate sau neglijate cand li se care ajutorul. El sau ea ignora resentimentele familiale si vine in ajutor prompt si cu bunatate infinita. Totusi, familia sa poate sa conteze pe o lectie severa din partea lui, odata cestarea de criza s-a terminat. Adesea, dragonul vorbeste foarte afectat.
In ciuda acestui vulcan de emotii in eruptie, dragonul nu esta un tip sentimental, sensibil sau foarte romantic. El ia drept bune dragostea si adularea, ca pe un drept care i se cuvine. Dar in timp ce poate fi incapatanat, orationalsi arogant atunci cand este suparat, el poate sa va ierte in momentul in care explozia lui s-a incheiat. Si pentru ca lucrurile trebuie sa aiba doua fete, asteapta si din partea dumneavoastra iertarea greselilor sale. Uneori poate neglija sa-si ceara scuze, ceea ce pare o duritate totusi, dar el nu are timp pentru a se explica sau pentru a fi sacait cu reprosuri sau cu fleacuri. El nu direste decat sa-si continuie activitatea. Cu toate ca este puternic si hotarat, nu este viclean sau prefacut.

Pentru dragon, ideea de a avea un scop sau misiune speciala in viata esta vitala. Nu este deloc sanatos pentru el sa-si piarda vremea si sa nu faca nimic. Trebuie sa existe mereu o cauza pentru care sa lupte, un scop de atins, un lucru de indreptat. Altfel cum credeti ca-si poate tine aprins focul interior permanent?

In ciuda greselilor sale, pasiunile dragonului stralucesc peste tot. El se va casatori fie de tanar, fie va ramane singur.

RELATII MATRIMONIALE:

+SOBOLAN
O legatura admirabila, plina de succes si prosperitate. Nimic nu va umbri fericirea celor doi si nimeni nu-i va putea desparti.

+SARPE
Grabiti-va sa nu inchida la primarie! Nunta o veti face altadata. Mult noroc!

+CAL
O uniune minunata care nu are nevoie de nicio parafa. Frecventa fericirii va domina aceasta pereche peste tot si tot timpul.

+MAIMUTA
O pereche stralucitoare,inteligenta, puternica si invidiata. Nu pierdeti vremea, caci timpul costa bani!

+MISTRET
Asa ceva si-a visat si ea, si dumneavoastra. Asa incat, multa fericire!
Horoscopul Chinezesc : Dragonul - Articol scris de Monique Barb pentru FamousWhy.ro
Horoscopul Chinezesc : Dragonul Sursa Imaginii : astrologyoz.com


Horoscopul Chinezesc : Dragonul Link-uri Externe :

The Acuracy of Astrology - (English)


Tag-uri: horoscop, dragon, berbec, bogatie, putereCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '07


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :