FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 738
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbatii VARSATOR

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Barbatii VARSATOR

 Q:   Intreaba despre Barbatii VARSATOR       
Barbatii VARSATOR

Sunt cei mai generosi si mai gentili din toate tipurile de zodii. Generozitatea Leul si a Berbecului este bine cunoscuta, dar nu se poate compara cu darnicia Varsatorulu care da fara gand de revansa, aceasta fiind o trasatura esentiala a caracterului barbatesc al Varsatorului.

Este un amant mai putin aderent, insa devine extraordinar daca este stimulat de o anumita configuratie planetara. Ei sunt sociabili si accepta in general casnicia ca pe o parte a ordinii lucrurilor. o doresc cand intalnesc o partenera arzatoare.

Sunt gentlemenii perfecti in orice imprejurare si trateaza pe cei din jurul lor cu toata consideratia si curtenia pe care ei o acorda strainilor. Neajunsurile in relatiile patrimoniale se pare ca tin de lipsa lor de a-si impune uneori personalitatea.

Sunt femei care prefera tipul pasiv si altele tipul dominant, incit se vor comporta diferit fata de intelegatorul si hotaritul Varsator. Un astfel de om nu poate fericit in casatorie decit cu o intelectuala de inalta clasa, ale carei idei umanist sa coincida cu ale lui.


Tag-uri: horoscop, zodie, apaCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :