FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 787
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbatii Rac

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Barbatii Rac

 Q:   Intreaba despre Barbatii Rac       
Aceasta nu este o persoana cu care sa puteti trai usor, in ciuda caracteristicilor generale ale zodiei, care indica o natura docila. Acesti tipi de barbati sunt divizati in 2 grupe, din care una este dominanta, a acelora care-si iubesc casa, dar sunt istovitori de exigenti, siciitori si inclinati spre critica si vinatori de greseli.

Tipul negativ de barbat este un sot pasiv, lenes si autoindulgent care ajunge chiar sa faca o casatorie de interes pentru bani sau pozitie sociala. Deoarece este un tip de om perseverent si agrabil cand vrea, foarte adesea este posibil sa-si atinga scopul. Orice sot Rac acorda mult timp caminului, mai mult decat oricare barbat. Are o dragoste profunda pentru sensurile traditionale ale caminului, dar are multe caraderistici descrise de femeile Rac.

Proa sta dispozitie, felul schimbator de a fi sentimentalisti si exuberanta exagerata care mai poate fi inteleasa la o femeie, la un barbat nu sunt de suportat in viata casnica, mai ales in doze mari. Marea majoritate a acestor barbati doresc sa fie devotati si intreaga lor minte este preocupata de sotia si familia lui, insa ei pretind ca nimic nu-i satisface. Cea mai afectuoasa familie o simt ca o povara, au un sentiment atit de intens pozitiv.

Barbatii Rac sunt de obicei destul de credinciosi, daca dorintele lor sunt destul de satisfacute acasa. Eforturile cerute pentru intretinerea unor legaturi in afara casei sunt prea obositoare pentru ei. Ei sunt timizi si detesta pericolul ca s-ar ivi. De aceea simturile lui il indeamna sa se abata din drum; el nu este in stare sa se incurce in complicatii si eforturile ce se cer.


Tag-uri: horoscop, zodie, lunaCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :