FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 585
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Barbatii balanta

Tag-uri Populare


horoscop   zodie   marte   venus   combinatii   compatibilitate   chinezesc   zodiac   apa   mercur   jupiter   luna   saturn   soare   seductie   taur   neptun   leu   pesti   varsator   gemeni   fecioara   putere   berbec   capricorn   rac   scorpion   maimuta   sensibilitate   amabilitate   iepure   inteligent   balanta   cainele   bou   horoscop chinezesc  

All Tags

Famous Forum

 

Barbatii balanta

 Q:   Intreaba despre Barbatii balanta       
Nu sunt tipi usor de multumit, nu le place monotonia in camin. Sunt insa pasionati, respecta traditia si sunt rezonabili.

Este facut sa fie judecator si nici un alt tip de om din tot zodiacul nu-si poate aranja cu atata intelepciune viata ca el. Abilitatea lui superioara ii indica ca soarta caminului sau este una dintre cele mai importante.

Tipurile negative nu au aceasta conceptie. Au o infatisare destul de ingrijita insa fara a dezvolta prea mari capacitati intelectuale, calitate cu care este inzestrat, in mare grad, tipul pozitiv al zodiei. Se ingrijeste bine de familia sa si are aceeasi atractie ca si femeia, pentru eleganta si lux, pentru el si familia sa.

Este un tip pasionat, pentru el dragostea este o chestiune de arta. Pasiunile sale sunt coplesitoare, el le ridica la mari inaltimi prin exprimare. Va fi adanc dezamagit daca nu va intilni un raspuns satisfacator la pasiunea sa si, chiar atunci cand partenera sa este foarte agreabila, el este tentat sa caute o schimbare.

Sotul balanta nu va dori divortul decat daca conditiile vietii sale nu sunt reglabile. El are o teama intuitiva de experiente nereusite si se va stradui cu spiritul sau judicios sa-si calauzeasca astfel rutina incat sa-si satisfaca gusturile sale pretentioase.


Tag-uri: horoscop, zodie, venusCategorie: Astrologie  - ( Astrologie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 January '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :