FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 3

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: < 1 2 3 4 > 
Jigou de berbec oriental

Jigou de berbec oriental

Ingrediente : Pulpă de berbec 1,5 kg, usturoi 25 g, ceapă arpagic 600 g, ardei graşi 300 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, unt 75 g, pătrunjel verde 1 leg, ulei 200 g, oţet...

Jenna Jameson: Cariera

Jenna Jameson: Cariera

Jack, iubitul tinerei Jenna Jameson, a parasit-o pe aceasta atunci cand a vazut ca ea avea mari probleme cu drogurile si a inceput o relatie cu o alta tanara. Dezamagita profund...

Jumari cu ardei grasi si rosii

Jumari cu ardei grasi si rosii

Ingrediente : Ouă 4 buc, unt 30 g, roşii 80 g, ardei graşi 60 g, sare. Mod de preparare : Roşiile şi ardeii graşi se taie cuburi, ouăle se sparg, se bat cu telul, se...

Jumari de oua

Jumari de oua

Ingrediente: Pentru o persoană: 2 ouă, 15- 20 g unt, sare. Mod de preparare: Se pune într-o tigaie unt şi, cand s-a înfierbantat, se toarnă ouăle bătute puţin cu o...

Jessica Alba: Cariera

Jessica Alba: Cariera

Jessica Alba a absolvit liceul la varsta de 16 ani dupa care a urmat cursurile Companiei de Teatru Atlantic unde s-a specializat in actorie. Pasiunea si inclinatiile Jessicai pentru...

Jumari de oua cu ceapa

Jumari de oua cu ceapa

Ingrediente: 12 ouă, 300 g ceapă, 100 g unt sau ulei, sare. Mod de preparare: Se taie ceapa în felii subţiri sau foarte mărunt şi se căleşte în unt sau în ulei...

Jigou de berbec cu sos picant

Jigou de berbec cu sos picant

Ingrediente : Pulpă de berbec 1,5 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, ulei 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 200 g, făină 40 g, vin 100 ml, muştar 30 g, oţet...

Jumari de oua cu branza telemea

Jumari de oua cu branza telemea

Ingrediente: Pentru 6 persoane: 12 ouă, 100 g unt, 200 g branză, eventual sare. Mod de preparare: Se prepară ca în reţeta Jumari de oua cu smantana , cu singura deosebire...

Jumari cu rosii si usturoi

Jumari cu rosii si usturoi

Ingrediente : Ouă 4 buc, roşii 80 g, usturoi 6 g, unt 30 g, verdeaţă 1 leg, sare. Mod de preparare : Ouăle se sparg şi se bat, roşiile se taie cuburi şi se amestecă...

Jenna Jameson: Viata Personala

Jenna Jameson: Viata Personala

In trecut, Jenna Jameson a declarat ca este bisexuala dupa care a spus ca este heterosexuala. In cartea sa autobiografica, Jenna Jameson a declarat ca cea mai buna relatie a sa din...

Jumari taranesti

Jumari taranesti

Ingrediente : Cartofi 200 g, cârnaţi afumaţi 100 g, costiţă afumată 40 g, ficat de porc 80 g, ceapă 40 g, ulei 80 g, ouă 4 buc, pătrunjel verde 1/3 leg, sare. Mod de...

Jumari de oua cu sunca

Jumari de oua cu sunca

Ingrediente: Pentru 5- 6 persoane: 10- 12 ouă, 150 g sunca, 2- 3 linguri de lapte sau smantană, sare. Mod de preparare: Sunca, tăiată în bucăţi mărunte, se pune într-o...

Jumari de oua cu rosii

Jumari de oua cu rosii

Ingrediente: Pentru 6 persoane: 12 ouă, 600 g roşii, 100 g unt, sare, piper, verdeaţă. Mod de preparare: Roşiile se curăţă de pieliţe, se taie în cuburi, se îndepărtează...

Jumari cu branza telemea

Jumari cu branza telemea

Ingrediente : Ouă 4 buc, unt 30 g, brânză telemea 60 g, sare. Mod de preparare : Ouăle se sparg şi se bat bine. Se amestecă cu telemeaua rasă pe răzătoare, se toarnă...

Jumari de oua cu carnati si costita afumata

Jumari de oua cu carnati si costita afumata

Ingrediente: Oua, carnati, costita afumata. Mod de preparare: Se pune într-o tigaie costiţa tăiată mărunt şi după ce începe să se prăjească se adaugă carnaţii...

Jumari cu sunca

Jumari cu sunca

Ingrediente : Ouă 4 buc, şuncă 70 g, ulei 30 g, sare. Mod de preparare : Ouăle se sparg, se bat bine, se adaugă şunca tăiată julien si sarea, se toarnă în ulei...

Jumari de oua cu verdeata

Jumari de oua cu verdeata

Ingrediente: 12 ouă, 80 g unt sau ulei, 1 legătură de pătrunjel verde, 1 legătură de mărar verde, frunze de ceapă verde, sare, piper. Mod de preparare: Se sparg ouăle...

Jumari de oua cu slanina afumata

Jumari de oua cu slanina afumata

Ingrediente: Pentru 5- 6 persoane: 70- 72 ouă, 150 g slănină sau costiţă afumată, 2- 3 linguri de lapte sau smantană, sare. Mod de preparare: Slănina afumată, tăiată...

Josef Posipal

Josef Posipal

cetăţean român, campion mondial la fotbal! Deşi România a clacat la ultimul Campionat european de fotbal din Austria şi Elveţia în faţa rezervelor Olandei, puţini ştiu...

Jumari cu marar

Jumari cu marar

Ingrediente : Ouă 4 buc, unt 30 g, mărar verde 1/2 leg, sare. Mod de preparare : Ouăle se sparg, se bat cu telul sau cu furculiţa, se adaugă sare şi mărar verde tocat...

Jumari de oua cu smantana

Jumari de oua cu smantana

Ingrediente: Pentru 6 persoane: 12 ouă, 100 g unt, 200 g smantană, sare, piper. Mod de preparare: Se pune într-o tigaie unt şi cand începe să se înfierbante se toarnă...

Jenna Jameson: Copilarie

Jenna Jameson: Copilarie

Jenna Jameson s-a nascut pe 9 aprilie 1974 in Las Vegas, Nevada. Jenna Jameson nu a fost singurul copil la parinti, ea mai are un frate mai mare pe nume Tony Massoli. Tatal ei, se numeste...

Jumari cu ciuperci

Jumari cu ciuperci

Ingrediente : Ouă 4 buc, ciuperci (conservă) 60 g, unt 30 g, pătrunjel verde 1/2 leg, piper, sare. Mod de preparare : Ouăle se sparg, se bat cu telul, se adaugă sarea...

Jumari cu cascaval

Jumari cu cascaval

Ingrediente : Ouă 4 buc, caşcaval 400 g, unt 30 g, sare. Mod de lucru : Ouăle se sparg, se bat bine cu un tel sau furculiţă, se adau­gă caşcavalul ras şi sarea. Untul...


Page: < 1 2 3 4 >