FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Articole

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   cariera   razboi   ciuperci   sos   casa   tara   domnie   regi   smantana   lapte   educatie   salata   relatii   carne   comentariu   rosii   gospodarie   cuplu   familie   societate   boala   istorie   lamaie   antichitate   morcovi   minerale   piper   actrita   pasare  

All Tags

Famous Forum

Elsa Tee
Pe scurt despre Elsa Tee:Data nasterii: 09/03/1917Zodia: FecioaraData decesului: 25 Decembrie 2006

Articole: pag 22

Recently updated Famous Articole

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z |
Pages: [<<] < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > [>>]
Activitatile pe care le desfasuram influenteaza metabolismul nostru

Activitatile pe care le desfasuram influenteaza metabolismul nostru

Activitatea intelectuală măreşte metabolismul cu maximum 3—4%, pe cand munca fizică se realizează cu un consum important de energie. Intensitatea metabolismului...

Abbey Brooks, o alta tanara cazuta prada industriei porno

Abbey Brooks, o alta tanara cazuta prada industriei porno

Industria porno este invadata de tinere domnisoare ce doresc sa devina vedete fara a depune un efort prea mare si mai ales fara a avea studii. De cele mai multe ori actritele de filme...

Aparitia cosurilor la adolescenti

Aparitia cosurilor la adolescenti

Toţi trecem prin aceste „furci caudine" ale începutului tinereţii. Sunt unele încercări fizice şi psihice de creştere, care diferă de la tinăr la tanăr...

Asezarea legumelor in borcane

Asezarea legumelor in borcane

Dupa ce au fost oparite, scurse de apa si racite, legumele se introduc imediat in borcane sau in sticle. Daca legumele se aseaza in borcane cu mana, se recomanda sa se spele si chiar...

Aperitive

Aperitive

La pregătirea aperitivelor trebuie să se ţină seama ca acestea să nu conţină aceleaşi componente folosite la prepararea meniurilor ce se servesc ulterior. Aperitivele...

Ainett Stephens: Momente De Glorie

Ainett Stephens: Momente De Glorie

Devenita un model dorit de toti marii designeri din Venezuela, Ainett Stephens a aparut la multe prezentari de moda si a pozat pentru reviste faimoase din tara sa. Frumusetea ei surprindea...

Anatomia stresului

Anatomia stresului

Stresul apare ca urmare a reacţiei organismului nostru de adaptarea la condiţiile de mediu grele şi solicitante. Printre factorii care cauzează stresul se numără cei...

Aluat fraged cu praf de copt III

Aluat fraged cu praf de copt III

Ingrediente: Făină 500 g, unt 180 g, ouă 6 buc, lapte 200 ml, zahăr tos 350 g, coniac 25 ml, praf de copt 1/2 plic, sare. Mod de preparare: Se amestecă untul...

Ardei capia

Ardei capia

Se aleg ardeii capia de preferinta rosii, proaspeti si sanatosi. Se spala, se lasa sa se scurga si se coc peste o tabla asezata pe aragaz. Aceasta operatie se face cu multa atentie...

Alegerea fructelor pentru conservare

Alegerea fructelor pentru conservare

Se aleg fructe frumoase, bine coapte, dar nu trecute din copt si foarte proaspete (mai ales pentru compoturi). Este necesar sa fie pregatite imediat ce s-au cules, deoarece inca...

Alte afectiuni ale copilului si tratarea lor in statiuni

Alte afectiuni ale copilului si tratarea lor in statiuni

Distrofia endemică tireopată sub forma guşei oligo-simptomatice cu hipotiroidie, sau cu spasmofilie şi criptorhidie se tratează la Techirghiol. Afecţiunile dermatologice...

Aluat cu drojdie pentru placinta

Aluat cu drojdie pentru placinta

Ingrediente: Făină 500 g, unt 250 g, lapte 150 ml, gălbenuşuri 2 buc, zahăr 150 g, drojdie de bere 40 g, sare. Mod de preparare: Laptele se încălzeşte...

Aluat cu drojdie pentru cozonac I

Aluat cu drojdie pentru cozonac I

Ingrediente: Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, zahăr 280 g, unt 260 g, ouă întregi 3 buc, gălbenuşuri de ou 5 buc, smantană 200 g, lapte 150 g, coniac 50...

Aluat pentru taitei

Aluat pentru taitei

Ingrediente: Făină 500 g, ouă 1 buc. Mod de preparare: Se amestecă făina cu oul, puţină sare şi apă, pană ce se obţine un aluat omogen. ...

Andive gratinate

Andive gratinate

Ingrediente: Andive 1 kg, ulei 10, făină 75 g, lapte 200 ml, smântână 250 g, ouă 3 buc, piper, sare. Mod de preparare: Andivele se curăţă, se crestează...

Adolescenta... un semn al intrebarii

Adolescenta... un semn al intrebarii

Citim putin si asta se vede, insa, totodata gandim mai mult, uitand ca defapt, calitatea este invingatoare, in detrimentul cantitatii , in schimb insa scriem...multe... nici noi nu...

A fi sau a nu mai fi. Iata noua, dar atat de vechea intrebare?

A fi sau a nu mai fi. Iata noua, dar atat de vechea intrebare?

Nu trebuie sa fii neaparat un initiat, ca sa intelegi ca umanitatea este condusa de un imperiu al mintii. Gandurile noastre insumate in majoritati formeaza sisteme democratice, gandurile...

Automasaj impotriva deprimarii si migrenei

Automasaj impotriva deprimarii si migrenei

Încercaţi să vă schimbaţi dispoziţia, apăsand cu degetul mare pe plini interior al cotului, în golul acestuia. Ca să îndepărtaţi oboseala şi...

Anestezicele

Anestezicele

Cele mai vechi încercări de a atenua durerea în timpul operaţiilor de chirurgie includeau hipnotismul, administrarea drogurilor de genul opiumului sau a unei compoziţii...

Alia Larter: Despre Viata Ei Personala

Alia Larter: Despre Viata Ei Personala

Pe vremea cand Ali Larter era model ea era de pe atunci o tanara foarte frumoasa dorita de foarte multi barbati. Ei bine, Ali nu a cedat farmecelor barbatilor care au curtat-o neincetat...

Arta pentru elite si arta pentru publicul larg

Arta pentru elite si arta pentru publicul larg

Arta pentru elite si arta pentru publicul larg. Ce fel de public isi doreste o organizatie culturala? Arta este “punerea-in-opera-a-adevarului” , iar acest adevar, la...

Ardei umpluti cu tocatura de carne

Ardei umpluti cu tocatura de carne

Ingrediente Pentru 6 porţii: 12 ardei graşi de mărime potrivită, 500 g carne, 60-80 g orez, 150 g untură, 50 g făină, 50 g bulion, 1 legătură de mărar...

Aparitia servicului de pompieri

Aparitia servicului de pompieri

Ca multe alte idei ale romanilor, conceptul unui serviciu public de pompieri a fost dat uitării după destrămarea imperiului şi reinventate peste secole. Brigada romanilor...

Afacerea Couty de la Pommerais: inceperea investigatiilor mortii

Afacerea Couty de la Pommerais: inceperea investigatiilor mortii

Conformandu-se procedurii obişnuite, inspectorul Claude, care la început nu se aştepta la noutăţi senzaţionale, ordonă efectuarea unei anchete. Rezultatele acesteia...


Page: [<<] < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 > [>>]