FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 424
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser

Working up Poll-uri 


Articole


Intreaba despre Working up

Tag-uri Populare


relatii   individ   social   interactiune   geografie   relief   natura   ape   minerale   timp   distractie   relaxare   vacanta   plimbare   dragoste   educatie   romania   soare   casa   muzeu   plante   literatura   pasiune   vise   copii   vedete   religie   eleganta   ghiveci   amabilitate   societate   pamant   evolutie   copilarie   madonna   familie  

All Tags

Famous Forum

 

Working up

 Q:   Intreaba despre Working up       
De un timp am devenit instructor personal de fitness, iar camera mea o veritabila sala de forta.

E incredibil cum intr-o camera de 4/4 poti inghesui 2 gantere, o haltera, banca pentru fluturari si alte mini-aparate caracteristice salii de forta. Toate au pornit de la pofta nebuna de viata viata, din care a denotat o nebunie totala, debordand cu usurinta alte activitati zilnice.

Cum nu poti face prea mult de unul singur un anumit lucru, motivul antrenamentului nu sta in conditia mea fizica, ci in conditia fizica a lui Alin. Alin, e un tip de 31 de ani, a carui varsta insa pare mai de graba 25-26. Respectivul a avut hotarata intentie de a se alatura programului meu de exercitii fizice in speranta ca va scapa de burtica de la bere.

Zis si facut : in prima zi a antrenamentului t otul a inceput cu o pauza lunga, repetata pe parcursul intregii sedinte. Intensitatea exercitiilor, desi a fost moderata, a reusit sa ii ucida cateva fibre, eu reusind notabila performanta ca la sfarsitul antrenamentului sa il inving la skandenberg la ambele brate cu aceeasi usurinta.

E interesant cum un tip de 64 de kg, 17 ani poate invinge un om matur de 86 de kg si 31 de ani, dupa o ora de exercitii fizice moderate. La sfarsitul antrenamentului insa, relaxarea este mereu facuta cu un film amuzant, care sa trezeasca si cele mai ascunse zambete ( orice cu Silvester Stalone, Van Damme, Bruce Lee si altii in cauza ).

Cu alte cuvine, exercitiile fac bine. E primavara si in curand se va incalzi si vremea, vom scapa de adierile de vant si de ploi, de zapezile ce isi gasesc absurd locul in Romania noastra mica si ocolita de straini. Cu ocazia noului anotimp, putem asezona orelor din bar / terasa, cateva ore de antrenament cu prietenii.

Alergari, povesti, rasete, amintiri, sala de forta sau camera plina cu aparate, vointa si desigur : spirit tanar. O alta cheie de reusita este muzica ; orice de la Rumpee, la vescan, Ilogic, Zale, Ludacris, Snoop Dog, Ymba, Lady Gaga, Guetta, s. a. m. d, poate trezi spiritul de invingator din tine.

Bafta la antrenamente, daca te simt in stare sa faci modificarea substantiala dar subtila din viata ta. Vei simti o vitalitate neinteleasa, o nebuna pofta de lupta pe strada, desigur, increderea in tine din toate punctele de vedere – fete, batai, charm, sociabilitate. E uimitor cum sportul face nenumarate minuni intr-un mod atat de placut si de simplu .

Go out and work up! The best advice I could ever give for self trust.

By FW Editor


Tag-uri: fitness, antrenament, conditieCategorie: Diverse  - ( Diverse - Archiva)

Data Adaugarii: 14 April '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :