FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 304
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vplay.ro: o revolutie in vizionarea serialelor online

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Vplay.ro: o revolutie in vizionarea serialelor online

 Q:   Intreaba despre Vplay.ro: o revolutie in vizionarea serialelor online       
Vplay.ro: o revolutie in vizionarea serialelor online Vplay.ro nu este singurul site de profil (vizionarea de clipuri si seriale TV online) insa cu siguranta este unul dintre cele mai bune. Desi este nou aparut pe piata iar administratorii se confrunta cu unele probleme tehnice (in special numarului neasteptat de mare de utilizatori), Vplay.ro reuseste sa ofere cele mai noi seriale TV la o calitate exceptionala.

In SUA de exemplu, un astfel de site ar costa enorm. Un cont lunar poate ajunge la zeci de dolari iar calitatea serialelor lasa mult de dorit. Costurile sunt partial justificate.

Normal, un astfel de site trebuie sa plateasca drepturi de autor si difuzare pentru fiecare serial sau videoclip in parte. Unele costa mai mult, altele mai putin insa costul unui abonament lunar este strict legat de numarul de utilizatori (cu cat sunt mai multi cu atat mai bine deoarece costul se imparte).

Unul dintre marile dezavantaje ale unui astfel de site e reprezentat de limitarile teritoriale. De exemplu, un site din SUA poate fi accesat doar din interiorul SUA si nu este disponibil in Europa.

Limitarile apar in cazul a peste 99% dintre aceste site-uri. Din fericire, nu este cazul si cu Vplay.ro.
Pe langa toate acestea, Vplay.ro permite vizionarea serialelor fara a avea un cont creat. Se pot accesa fisierere video fara probleme insa exista anumite limite (durata mare de timp intre doua sau mai multe vizionari).

Din toate punctele de vedere, Vplay.ro este o revolutie in vizionarea serialelor online. Ofera o calitate excelenta a imaginii, incarcare rapida a episoadelor, subtitrare in limba romana pentru cea mai mare parte a serialelor, o comunitate prietenoasa si posibilitatea de a gestiona serialele si videoclipurile favorite.

By FW Editor


Tag-uri: divertisment, seriale, siteCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 16 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :