FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 459
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Volvo V60

Tag-uri Populare


cai putere   performanta   coupe   acura   v12   motor   design   masina   caroserie   alfa romeo   gt   inovatie   stil   v10   ferrari   bmw   suv   lux   porsche   fiabilitate   rl   tsx   eleganta   siguranta   concept   peugeot   rolls royce   aston martin   confort   lamborghini   viteza   record   thurst 2   viteza sunetului   cabrio   dinamica  

All Tags

Famous Forum

 

Volvo V60

 Q:   Intreaba despre Volvo V60       
Volvo V60 Prin creearea noului sedan Volvo V60 cutia de viteze automata Geartronic si trenul de rulare Comfort au dezvaluit o noua gama a fetei Volvo de clasa medie. Acest sedan are un design absolut superb si un spirit practic multumitor.

Dupa toata gama de modele de acest gen Volvo lanseaza un break care renunta la proportii de dragul spatiului interior avand un aspect dinamic si forme fluide.

Orice posesor ar alege versiunea break in fata celei sedan, desi modelul S60 este unul foarte reusit. Si mai mult ar alege intotdeauna trenul de rulare Comfort, iar in cazul propulsorului D3 cutia de viteze Geartronic cu 6 rapoarte.

In aceasta configuratie S60-V60 are un comportament mult mai omogen si placut. Transmisia automata te scapa de timoneria cu cursa mai lunga a schimbatorului de viteze si golul turbo din imediata vecinatate a relantiului, iar suspensia Comfort este specifica numelui pe care-l poarta.

In comparatie cu trenul de rulare Sport castigul in materie de amortizare este vizibil iar dinamica nu a mai avut de suferit in nicio circumstanta. Reprizele sunt la fel de ferme, si cei care vor sa aleaga singur treapta de viteza, o pot face prin intermediul comenzii secventiale, insa nu se merita deorece softul cutiei se descurca de minune.

Un alt avantaj al versiunii break este latura practica imbogatita alaturi de design. Aceasta latura este imbunatatita gratie portbagajului mai incapator si un acces facil. Plutonul de sisteme de siguranta te avertizeaza in cazul unui accident, franeaza automat in cazul in care nu ai o reactie imediata si prin intermediul tempomat-ului inteligent poti urmarii traficul cu o interventie minima.

De ce este noul Volvo V60 o masina faimoasa?

Pentru ca poarta numele brand-ului Volvo, care este cunoscuta drept cea mai sigura masina din lume.

De ce am alege noul Volvo V60?

Pentru siguranta demonstrate in decursul anilor si pentru ca este un break ce face sofatul o placere.


Tag-uri: volvo, v60, brand, sigurantaCategorie: Auto Moto  - ( Auto Moto - Archiva)

Data Adaugarii: 21 February '11


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :