FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 309
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Virusii ascunsi si virusii specifici

Tag-uri Populare


site   stiri   jocuri   online   magazin   sport   muzica   femei   divertisment   filme   ziar   frumusete   educatie   pariuri   politica   auto   portal   oferte   internet   gratis   monden   copii   vanzari   frizuri   coafuri   piata   pc   flash   companii   firma   video   electronice   preturi   moda   tv   evenimente  

All Tags

Famous Forum

 

Virusii ascunsi si virusii specifici

 Q:   Intreaba despre Virusii ascunsi si virusii specifici       
Virusii ascunsi si virusii specifici Virusii ascunsi rezida intotdeauna in memorie si incearca sa “pacaleasca” sistemul, ascunzandu-si existenta. Virusii ascunsi se multiplica si se comporta astfel incat sa preia controlul asupra datelor si continutului programelor, fara stiinta utilizatorilor sau a programelor anti-virus.
Cand sistemul de operare (de exemplu prin comanda DIR) incearca sa afle dimensiunea unui program infectat, virusul ascuns scade o parte din aceste date, egala cu dimensiunea propriului cod, si o inlocuieste cu datele corecte. Astfel, daca programul este doar citit (de un scanner de virusi), dar nu este rulat, codul viral este ascuns si nu poate fi detectat.

Virusii specifici ai oricarei unitati centrale sunt :

- Virusul de ActiveX este scris pentru a infecta produsele Microsoft. Utilize aza un cod incarcat de pe server si se raspandeste in statia locala. Virusul tinteste numai sistemele de operare Microsoft Windows si foloseste Microsoft Internet Explorer pentru a se raspandi.

- Virusul VB script foloseste Visual Basic pentru a aduce codul de pe serverul de Web si a se raspandi in statiile de lucru locale. E suficient sa accesati o pagina de pe Internet pentru a va infecta computerul. In orice caz, virusul de acest tip are nevoie de Microsoft Internet Explorer.

- Virusii de Java: comparative cu Applet-urile Java, folosite in special pentru animatie si control, programele Java pot efectua operatii riscante din punct de vedere al securitatii (ca scrierea pe hard-disk). Au aparut deja atacuri de virusi prin intermediul applet-urilor, dar cei din a doua categorie sunt mult mai periculosi.Pe langa acestia ar mai fi acei asa numiti virusi de BIOS. Defapt, nu exista virusi de BIOS doar CIH care suprascrie FlashBIOS-ul. Daca te-a “infectat” nu m-ai poti porni calculatorul deloc. Ca sa ti-l repari trebuie sa iti reprogramezi cipul.

Virusul CIH .. defapt numele virusului e Chernobyl sau Spacefiller.. CIH normal e numele celui care a creat virusul.. mai exact Chen Ing Hau.E unul dintre cei mai periculosi virusi… dar nu va faceti probleme; virusul functioneaza numai pe urmatorele sisteme de operare: Windows 95, Windows 98 si Windows ME… deci nu functioneaza pe Windows XP, Windows Vista, Windows 2000 sau Windows NT.


Tag-uri: virus, script, microsoftCategorie: Internet  - ( Internet - Archiva)

Data Adaugarii: 16 July '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :