FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 400
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Victor Vorbeste Despre Frumusete Si Incredere In Sine

Tag-uri Populare


cariera   actrita   istorie   antichitate   televiziune   model   muzica   personalitati   cantareata   viata   hollywood   relatie   celebritate   copilarie   filme   actor   moda   familie   teatru   vedeta   pasiune   evolutie   artist   succes   cantaret   bucuresti   artista   fotbalist   new york   prezentatoare   playboy   arta   talent   prezentator   designer   sport  

All Tags

Famous Forum

 

Victor Vorbeste Despre Frumusete Si Incredere In Sine

 Q:   Intreaba despre Victor Vorbeste Despre Frumusete Si Incredere In Sine       
De la modelling si "Vara ispitelor" Victor Slav a trecut la rubrica "Vremea" din cadrul stirilor Pro tv, pentru ca acum sa prezinte in paralel o alta emisiune "Frumusete pe muchie de cutit". De cand prezinta acesta emisiune la Pro tv, este intrebat constant cat de important este aspectul fizic in societatea actuala si daca mai este valabila zicala "Frumusetea sta in suflet?".

Victor considera ca frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira, fiecare percepe frumusetea in felul sau. Pana sa ajungi sa cunosti frumusetea din sufletul unui om, esti confruntat cu aspectul fizic. Oamenii pun din ce in ce mai mult pret pe frumusete, asta si poate pentru ca traim in secolul vitezei. Conteaza foarte mult sa fii ingrijit, iar daca esti frumos si pe interior, atunci totul se apropie de perfectiune. A invatat ca acest lucru conteaza enorm tocmai de la oamenii care vin in emisiune. Deasemenea a mai invata cat de mult inseama sa ai incredere in tine, in fortele proprii, cat de important este sa te simti bine in pielea ta. Daca esti optimist si increzator, totul pare posibil.

Se spune ca frumusetea fizica nu este importanta, ca ea este relativa si trecatoare si ca un om nu trebuie sa fie judecat dupa aspectul fizic, atata timp cat poate fi un om bun, cu un suflet mare si frumos. Se spune ca frumusetea interioara este mai importanta decat cea exterioara, ca frumusetea exterioara este trecatoare si ca, odata cu trecerea anilor, ramane altceva. Fiecare persoana pe care a intalnit-o la "Frumusete pe muchie de cutit" l-a invatat ca la fel de importante sunt si increderea in sine si multumirea pe care o aduce un fizic armonios.

Sunt oameni pentru care aceasta este singura sansa, oameni care se lupta ani de zile cu complexe, oameni care traiesc in umbra unor defecte ce ii impiedica sa duca o viata normala. Si toate aceste frustari acumulate in interior se vad mereu pe chipul lor.

Nu sustine operatiile estetice cu orice pret, ci, este de acord cu ele atata timp cat sunt absolut necesare. Tot ce poate spune este ca lectia pe care a invatat-o din povestile, cuvintele si privirile tuturor acestor oameni este ca increderea in sine este cea care conteaza. De multe ori, aceasta incredere vine si din cat de impacat esti cu felul in care arati. Si pana la urma, asa cum spunea un intelept, increderea in sine reprezinta esenta eroismului.


Tag-uri: prezentator, pro tv, aspect fizic, frumusete, incredereCategorie: Celebritati  - ( Celebritati - Archiva)

Data Adaugarii: 13 August '10


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :